reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Sandrusia wysyłamy ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Moniqa piekny tescik,
kreseczka widoczna i to bardzo szybko juz ja widac za tydzien juz bedzie tłuscioch jak nic a betek robisz czy dopiero czekasz na wizyte.

reklama
moniqaa u mnie tak jak widzisz po wykresie- temperatura taka sobie, choć przynajmniej jest podział na fazę niższą i wyższą. Także może jakimś cudem owulacja była. Ale nie mam nadziei co do tego cyklu i nie wiem nawet czy w ogóle będę testować.

kingax witaj rowniez ponownie :tak: fajnie ze wrocilas.

co do fluidkow, to mamy juz ich tyle ze chyba nie ma wyjscia - musi sie udac :tak:

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07

dziewczyny ślę fluidki ciążowe i mam nadzieję że się wszystkie pozarażacie.

angelaa- dzisiaj umieram, mega mdłości mnie męczą...:eek:

Fluidy wysyłam już od dawna ;)

ja po cięzkim dniu i przyznam ze coraz bardziej zastanawiam sie czy nie isc zaraz w październiku na l4. do tego tak mnie zdenerwowali ze ciśnienie mi poszybowało chyba, a wszystko przez durne papierkowe roboty. Dzięki temu czeka mnie 2 noce z głowy bo muszę wypisać arkusze ocen a mogę to zrobić dopiero jak łobuziaczki zasną. Ehhh . wiece super wolne ale kurde ile ja tej pracy przytaszczam co chwila do domu to głowa mała.
Jeszcze jutro i piątek świadectwa i luz

anisen a powiedz mi, bo zawsze mnie to interesowało :D zawsze uważałam, że zawód nauczyciela jest super bo to jest jedyny zawód gdzie są normalne wakacje :D czy w tym czasie dostajecie normalną pensję? czy coś obcinają a "mój zawód idealny" wcale nie jest taki idealny??

Michalina powoiem ci tak, wakacje to urlop, no nie całe i nie opszukuj sie ze masz od 1 lipca do 30 sierpnia wolne bo nie. Ja mam wolne od 7 lipca , bo jeszcze musze w przyszłym tygodniu arkusze zanieśc, mam dwa dyżury i jestem w rekrutacji na następny rok. A do tego od 15 sierpnia muszę być dyspozycyjna bo mamy poprawki i jestem na pewno w 3 komisjach, w tym w jednej jestem egzaminatorem. Tak ze tego urlopu nie ma aż tak strasznie duzo jak komuś sie wydaje. To jest urlop wiec płatny, średnia z poprzednich 10 miesięcy. Tak jak normalne urlopy sa płatne.
Powiem Ci tak, jak nie miałam dzieci to był idealny, wręcz boski. teraz gorzej, a dlaczego bo 60 % pracy przynoszę do domu, bo mam szkolenia poza szkołą, bo muszę stale sie dokształcać i stale coś robić. bo są rady, szkolenia itp na które nie ma sie wpływu kiedy są. A i jeszcze to ze urlop masz zawsze lipiec i pól sierpnia czyli jak wszędzie jest najdrożej a jak i Ci w roku wypadnie ze musisz coś załatwić ( np iść z dzieckiem na szczepienie) to możesz ale urlop bezpłatny. Takj ze dla kogoś samotnego albo póki się nie ma rodziny boski, potem zaczynają sie schodki.

misia widzialama na FB zdjecia Gryzi :-D:-D wiec tez ja obciachaliscie ?? :DDDD w ogole u Nas jak powiedzialam ze obcielam koty to sie nasluchalam ze nie WOLNO !! ze co ja zrobilam hah. Ł. powiedzial, ze u mnie sami zacofani lekarze pracuja u mnie :laugh2:

reklama
Nuuska Gryzia to kot mojej mamy i bidula ledwo żyła w upały bo ma gruba, gęsto i długą sierść... i też znajomi mnie skrytkowali... ale ja mam ich poglądy gdzieś, bo teraz kotu jest dobrze!!! :D

Anisten no to żeś mnie na ziemie sprowadziła... jednak to nie zawód ideał :D i faktycznie po Twojej opowieści wcale nie brzmi dobrze....

Do góry