reklama
moniqaa u mnie tak jak widzisz po wykresie- temperatura taka sobie, choć przynajmniej jest podział na fazę niższą i wyższą. Także może jakimś cudem owulacja była. Ale nie mam nadziei co do tego cyklu i nie wiem nawet czy w ogóle będę testować.
kingax witaj rowniez ponownie fajnie ze wrocilas.
co do fluidkow, to mamy juz ich tyle ze chyba nie ma wyjscia - musi sie udac
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
co do fluidkow, to mamy juz ich tyle ze chyba nie ma wyjscia - musi sie udac
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
dziewczyny ślę fluidki ciążowe i mam nadzieję że się wszystkie pozarażacie.
angelaa- dzisiaj umieram, mega mdłości mnie męczą...
angelaa- dzisiaj umieram, mega mdłości mnie męczą...
Anisen
kochamy Cię mocno
Fluidy wysyłam już od dawna
ja po cięzkim dniu i przyznam ze coraz bardziej zastanawiam sie czy nie isc zaraz w październiku na l4. do tego tak mnie zdenerwowali ze ciśnienie mi poszybowało chyba, a wszystko przez durne papierkowe roboty. Dzięki temu czeka mnie 2 noce z głowy bo muszę wypisać arkusze ocen a mogę to zrobić dopiero jak łobuziaczki zasną. Ehhh . wiece super wolne ale kurde ile ja tej pracy przytaszczam co chwila do domu to głowa mała.
Jeszcze jutro i piątek świadectwa i luz
ja po cięzkim dniu i przyznam ze coraz bardziej zastanawiam sie czy nie isc zaraz w październiku na l4. do tego tak mnie zdenerwowali ze ciśnienie mi poszybowało chyba, a wszystko przez durne papierkowe roboty. Dzięki temu czeka mnie 2 noce z głowy bo muszę wypisać arkusze ocen a mogę to zrobić dopiero jak łobuziaczki zasną. Ehhh . wiece super wolne ale kurde ile ja tej pracy przytaszczam co chwila do domu to głowa mała.
Jeszcze jutro i piątek świadectwa i luz
michalina_ch
Fanka BB :)
anisen a powiedz mi, bo zawsze mnie to interesowało zawsze uważałam, że zawód nauczyciela jest super bo to jest jedyny zawód gdzie są normalne wakacje czy w tym czasie dostajecie normalną pensję? czy coś obcinają a "mój zawód idealny" wcale nie jest taki idealny??
Anisen
kochamy Cię mocno
Michalina powoiem ci tak, wakacje to urlop, no nie całe i nie opszukuj sie ze masz od 1 lipca do 30 sierpnia wolne bo nie. Ja mam wolne od 7 lipca , bo jeszcze musze w przyszłym tygodniu arkusze zanieśc, mam dwa dyżury i jestem w rekrutacji na następny rok. A do tego od 15 sierpnia muszę być dyspozycyjna bo mamy poprawki i jestem na pewno w 3 komisjach, w tym w jednej jestem egzaminatorem. Tak ze tego urlopu nie ma aż tak strasznie duzo jak komuś sie wydaje. To jest urlop wiec płatny, średnia z poprzednich 10 miesięcy. Tak jak normalne urlopy sa płatne.
Powiem Ci tak, jak nie miałam dzieci to był idealny, wręcz boski. teraz gorzej, a dlaczego bo 60 % pracy przynoszę do domu, bo mam szkolenia poza szkołą, bo muszę stale sie dokształcać i stale coś robić. bo są rady, szkolenia itp na które nie ma sie wpływu kiedy są. A i jeszcze to ze urlop masz zawsze lipiec i pól sierpnia czyli jak wszędzie jest najdrożej a jak i Ci w roku wypadnie ze musisz coś załatwić ( np iść z dzieckiem na szczepienie) to możesz ale urlop bezpłatny. Takj ze dla kogoś samotnego albo póki się nie ma rodziny boski, potem zaczynają sie schodki.
Powiem Ci tak, jak nie miałam dzieci to był idealny, wręcz boski. teraz gorzej, a dlaczego bo 60 % pracy przynoszę do domu, bo mam szkolenia poza szkołą, bo muszę stale sie dokształcać i stale coś robić. bo są rady, szkolenia itp na które nie ma sie wpływu kiedy są. A i jeszcze to ze urlop masz zawsze lipiec i pól sierpnia czyli jak wszędzie jest najdrożej a jak i Ci w roku wypadnie ze musisz coś załatwić ( np iść z dzieckiem na szczepienie) to możesz ale urlop bezpłatny. Takj ze dla kogoś samotnego albo póki się nie ma rodziny boski, potem zaczynają sie schodki.
misia widzialama na FB zdjecia Gryzi wiec tez ja obciachaliscie ?? DDD w ogole u Nas jak powiedzialam ze obcielam koty to sie nasluchalam ze nie WOLNO !! ze co ja zrobilam hah. Ł. powiedzial, ze u mnie sami zacofani lekarze pracuja u mnie
reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Nuuska Gryzia to kot mojej mamy i bidula ledwo żyła w upały bo ma gruba, gęsto i długą sierść... i też znajomi mnie skrytkowali... ale ja mam ich poglądy gdzieś, bo teraz kotu jest dobrze!!!
Anisten no to żeś mnie na ziemie sprowadziła... jednak to nie zawód ideał i faktycznie po Twojej opowieści wcale nie brzmi dobrze....
Anisten no to żeś mnie na ziemie sprowadziła... jednak to nie zawód ideał i faktycznie po Twojej opowieści wcale nie brzmi dobrze....