reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Niby dobrze ze super ale testu nie robie i nie wiem czy mam to maleństwo czy nie :tak: W sumie oboje jesteśmy przekonani że te maleństwo tam jest ale zobaczymy u gin :tak: Moja uczennica w pracy oznajmiła mi wczoraj ze jest chyba w ciązy i dzisiaj idzie do szpitala na usg ma 16 lat z ledwościa skończone . Aż mnie zamurowało.

Ja też się dopisuję :
Melponea - termin @ 29.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Mimimoo - ??
Angelaa - @ nie ma a mimo to test negatywny. Poczekamy.

reklama
Teraz na szybko bo zaraz do p;racy :(
Maluszek ma sie dobrze. równiutko 10 tydzień, wiec z poprzedniego USg idzie ładnie. Termin z USG 17 styczen i pewnie jego sie będziemy trzymać najmocniej ;) ma 3,19cm , serduszko biło już równiutko i odpowiednio szybko :). tosko mam sie nie przejmować bo przy moich poprzednich wynikach ten jest super :) Ale i tak powtarzamy w drugim trymestrze ;) Reszta wyników ksiązkowo. Ciśnienie niskie 100/60 ( lepiej niskie niż wysokie ale stąd mnie ostatnio głowa bolała)
No to dobre. Teraz nieciekawe. Jakimś cudem mam teraz ( dopiero teraz zobaczył na USG) tyłozgięcie macicy. Nie wie dlaczego teraz wyszlo jak wcześniej było ok ale wyszło :(, do tego szyjka powinna być zagięta , wyprostować sie dopiero w 3 trymestrze a u mnie prosta, zamknięta ale prosta ! Czyli mam jeszcze 2 tygodnie luteina, potem odstawiamy. Jakby sie nic nie działo luz. Jak sie będzie dziać wracamy do luteiny. O pracy od września na 80% mogę zapomnieć ( już mi chciał dać l4 ale ze mam tylko 1,5 tygodnia lekcji to nie dał

Anisen cieszę się że wszystko dobrze a ciśnienie masz racje, lepsze niższe niż wyższe :) A ty się uczysz i pracujesz że jeszcze masz 1.5 tygodnia szkoły ?

A to fajnie :) właśnie się zastanawiałam ale że nauczycielką to na to nie wpadłam :-D Też chciałam być nauczycielką ale jakoś życie inaczej się potoczyło

Anisen to super poza tym zajecia juz prawie skonczone i oceny wystawione wiec nie ma sie czym przejmowac :) bardzo sie ciesze
Bardzo prosze o wymizianie fasolki ;)

Ja jestem po pedagogice wiec wiem jaki to ciezki kawalek chleba

Ostatnia edycja:
Najbardziej go zmartwiła ta szyjka . Mam zakaz podnoszenia Kuby jeśli to tylko możliwe, noszenia cięzkiego ( dobrze że w zasadzie kloniec lekcji bo co ja bym z pracami uczniów robiła i ksiązkami) i mam sie oszczędzać bardzo.
I do mamy na razie nie mogę pojechac bo mam na 3 tygodnie zakaz, do nastpnej wizyty, długich jazd samochodem i 2 odstawiamy luteinę i w zrazie co muszę być blisko lekarza

reklama
Do góry