reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Ale z was optymistki :)) ja ten cykl juz spisalam na straty i cierpliwie czekam na @ i nowy cykl z nowa nadzieja :)))
Zobaczymy kochane co bedzie, zaczniemy sie zastanawiac jesli @ nie pojawi sie do konca tyg :)))))

sandra szkoda, że nie było dwóch kresek :-( ale super że się nie załamujesz, masz świetne podejście do tego wszystkiego :*
Moniqaa no właśnie ta moja tempka świruje, nie wiem czy to wina termometru czy co.. Jedno jest pewne, po pregnylu pęcherzyk powinien pęknąć więc owu powinna być. Od wczoraj czuję sie jak na owu, dziś to mnie kompletnie zalało! Więc może jestem dopiero przed? Kto to wie... :/

a kiedy Ty mialas Slonce dokładnie ten zastrzyk ? Bo zapomniałam ( wstyd) :zawstydzona/y:
może jeszcze będzie ??? Zobaczymy jaka będzie jutrzejsza tempka i wtedy chyba będziemy wiedzieć najlepiej :tak:

Nuuuska natka miala zastrzyk w piatek.

Ja stawiam dwie opcje. Albo po zastrzyku pecherzyk jeszcze rosl bo dostalas go na 16 mm i owu przed toba albo juz jestes po owu tylko dlaczego tempka tak fiksuje?:szok::szok::szok:

w piątek...hmmm to już 5 dni..strasznie długo. Możliwe żeby jeszcze owu nie było? bo to troszkę dziwne jeszcze po pregnylu...:zawstydzona/y: boze my na prawde jesteśmy chyba zbyt skomplikowane:sorry:

Dziewczyny wierzycie w cuda????
Pamietacie jak opowiadałam Wam o przyjaciółce co ma 2 jajowody zapchane i dostała wyrok "invitro" a dodatkowo dostała wypowiedzeie w pracy??
Ja jej powiedziałam, że ma jechać do Gdańska (bo tam jej chłop chwilowo jest) i mają nie wychodzić z pokoju az jej przepcha te jajowody... i ona dziś dzwoni do mnie z płaczem, że bete zrobiła i jest pozytywna!!!!!!!!!!!!!

Kuźwa mać!!!!!!!!! CUD!!!!!!!!!!!!!!! Ja inaczej tego nie nazwę. 3 lekarzy powiedziało, ze na nie szany na zajscie naturalnie w ciążę!!!!!

Matko, żeby tylko utrzymała!!!!!!!!

Kobity - cuda są na świecie!!!

michasia, swietnie!

kurcze, a ja Wam powiem, ze mamy niezly dylemat...dostalismy oferte pracy na drugim koncu swiata, finansowo i zawodowo super, klimat - lato caly rok, i nie zastanawialibysmy sie zbyt dlugo gdyby nie te nasze plany powiekszenia rodziny, bo prawa do macierzynskiego tam sie nabywa po 18 miesiacach pracy i sa to tylko 3 miesiace a dla ojca 2 dni! sprawdzilam, ze do przedszkoli przyjmuja maluchy od 6stego miesiaca... ... tutaj mam wypracowane prawo do 10miesiecznego urlopu (platny 100%) lub 12 miesiecy (80%) plus dla ojca 3 miesiace 100% platne. Generalnie finansowo wychodzimy na tym podobnie (zakladajac, ze zostane w domu z dzieckiem pol roku na bezplatnym a potem bez problemu wroce do pracy) no ale ten rok w domu z dzieckiem i wszystkie zwiazane przywileje z posiadaniem dziecka sa na duzy duzy plus na zostaniu w Norwegii. No ale cholera wie kiedy ja w ta ciaze zajde? a tam kontrakt jest tylko na 2 lata i perspektywa zycia bez kredytow...czy zycie musi byc tak skomplikowane?:wściekła/y:

reklama
misiaczku kurcze no jasne ze pamiętam bo przecież pisalysmy o Niej przed moja laparo ! matko ale się ciesze :DDDD cuda na prawde się zdarzają !!!
Przy dwóch zapchanych zajść w ciaze kurcze, to jak dziewczyna z forum IUI o której pisala patu$ka - miała podchodzi do następnej IUI a tu zaszla w ciaze naturalnie :-):-)Ale się ciesze !! :-) Dajesz mi Sloneczko nadzieje na prawde na to wszystko !!

Do góry