reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Misia o kurde ale numer! Oby utrzymala sie ta ciaza chyba dzisiaj Zdrowaske zmowie w jej intencji. Kurde mozna mozna. No ja pierdykam nie wiedzialam ze mozna sie az tak cieszyc z czyjegos szczescia.

Ta dziewczyna dala dowod na to z ekazdej z nas sie uda zobaczycie!

U natki juz powinna byc owulka 5 dni to za dlugo... Mysle ze ona jednak byla tylko cos ta tempka zawala.

reklama
misia- cieszę się ogromnie ze szczęścia twojej przyjacióki, oby teraz wszystko było ok.

melponea- to faktycznie macie teraz dylemat, nie zazdroszczę.

okropnie dzisiaj gorąco było, nie miałam siły palcem czegokolwiek ruszyć w mieszkaniu,dopiero na wieczór się zabrałam i pomyłam podłogi, posprzątałam kuchnię itd. Więc teraz na wieczór mogę się delektować spokojem i czystym mieszkaniem:-)

Ja tez posprztalam, wykapalam się, Olcie odebrałam z wycieczki, teraz kolacyjka, film i nyny.
Trzymam kciukaski za jutrzejsze tempki :** miłego wieczorku:-)

to przez to ze chodze prywatnie i z NFZ. Natomiast w piatek mialam prenatalne a dzis poszlam do mojej prywatej z wynikami. a przy okazji zrobilismy USG zeby pomachac maluchowi :D
Nastpene mam 8 lipca :)

Sandra przykro mi :*
Melponea mam takie przeczucie że nie przyjdzie.

Dopiero teraz wszystko ogarnęłam więc odpisuje :-D Od wczoraj mnie biora poranne wymioty . A moja mama wczoraj w garażu widziała mysz ! Powiedziała że ktoś jest w ciąży tylko kto :-D Tak samo było w przypadku mojej bratowej mówiła że mają wiadomość a jakoś zwlekała z odpowiedzią a potem sie okazało ze jest w ciązy a mama sie domyślała że to może ciąża bo mysz mieliśmy w domu :-D Wczoraj był taki upał że masakra dobrze że byłam w pracy i miałam tam chłodno. Wytrzymać się nie dało , mówili że 32 stopnie i straszny upał był ! :-D

reklama
angelaa_w to super :) Bardzo się cieszę że jest oki :)

Ja się nie przejmuje cieszę się że dziś przyszła to na spokojnie będę mogła zrobić ten progesteron w 21 dc :D

Ja zaraz mykam do pracy kochane
Miłego i spokojnego dnia :)

Dopisuję się do listy

Melponea - termin @ 29.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Mimimoo - ??
Angelaa - ??

Ostatnia edycja: