reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Angelaa to do poniedziałku &&& za Ciebie :happy::happy:

Nuuusia też się bardzo cieszę, w sumie 18zł zostanie w kieszeni :) to nie dużo ale zawsze coś się uda przy oszczędzić, po prostu on jako lekarz rodzinny nie ma uprawnień do wystawiania tego typu skierowań, tylko lekarz specjalista, ale jeżeli pójdę państwowo do innego gina to on może mi nie dać, a tak za niecałe 50 zł będę miała oba badania, w piątek zrobię różyczkę, a później w 21 dc progesteron i nie będę się tym przejmować :tak::tak:

reklama
Sandrunia i Angelka trzymam mocno mocno kciuki za Was, musza byc bejbusie :-):-):-):-):-)

Ja dostalam tez skierowanie na badania i bede musiala zaplacic za tokso bo to nie jest refundowane 36zł.

Angelaa &&&&&&&&&&

Kobietki, ale mi się dłuży ten czas oczekiwania. Już chyba tylko o tym myślę...
Staram się odciągnąć myśli i poszukać jakiejś fajnej oferty na wyjazd nad morze... ale i tak podświadomie moje myśli krążą wokół jednego :-(

sylka11 dzięki wielkie, jak chodzi o toksoplazmoze to nei dowiadywałam się ile u mnie kosztuje, ale z tego co mi lekrz powiedział to oni mają raczej jedne z najniższych cen w Warszawie, tak więc super przychodnia mi się trafiła i zajefajny lekarz do którego chodzę od 15 r.ż., czyli już 12 lat :szok:, a on jest naprawdę extra, zawsze przyjmie poza kolejnością i nigdy nikomu nie odmawia :tak::tak: jak mu powiedziałam że staramy się o dzidziusia, to zrobił mi ogólne badanie krwi, w tym tarczyca i inne rzeczy, cukier itp i wogóle

sylka jak to nierefundowane ???? a kto Ci takich głupot nagadal Kochana ?? oczywiście ze sa refundowane, sama miałam je robione poza tym pracując w Przychodni sama wiem co i w jakim stopniu refundują wiec niech Ci nikt nie wmawia ze jest inaczej bo to badanie jest BEZPLATNE ! :tak:

angelaa a co gin powiedział ? nic tak zupełnie nic ??

sandra no pewnie, a to, ze 18zł to nie ma znaczenia, tu 18zł tam 18zł i się uzbiera ladna suma pieniazkow :**

ide ogladac film :> miłego wieczorku :>>

A ja odebrałam dziś wyniki krwi krwi z testu papa i podsumowując:
ryzyko zespołu downa (tristomia 21) 1:9587 - podobno genialny wynik!!!
zespołu ewdardsa ryzyko <1:20000 :D
zespołu patatua <1:20000 :D

dzidzia zdrowa!!!!!!!!

super misiaczku :DDDD ciesze się bardzo :*** Wymiziaj za to dzidziolka od Cioci :-)
Ale ja od początku wiedziałam ze będzie dobrze, tylko Ty wciąż się niepotrzebnie denerwujesz :/

reklama
Nie rozmawiałam z gin bo tam siedzi taka wredna położna i rejstruje, jej sie zapytałam i powiedziała ze przez telefon nic mi nie powie mam se przyjść. A ona do gin nie dopuszcza bo twierdzi ze jest tam ważniejsza :angry: Nie ma @ , test negatywny ohh. Ja już sama nie wiem co robić ;/

Ostatnia edycja:
Do góry