reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

moniqaa a kiedy masz urlop ?? my mamy ostatni tydzień lipca/pierwszy tydzień sierpnia, mam nadzieje, ze pogoda Nam dopisze :>

sandra strasznie u Nas goraco, ciesze się w tej chwili ze mam mieszkanie, które ma slonce do południa i to w takim nie dużym stopniu, bo przynajmniej w domu jest chłodno :)

reklama
czekamy niecierpliwie do czwartku :) i trzymamy kciuki.

Ja dzis odebrałam wyniki badań. Wszystko z wyjątkiem tokso super, tokso nieswoista, trzeba będzie za 3 tygodnie powtórka i pewnie też awidność. Glukoza mi wyszla 60 , norma od 70 ;) Mdłości , jak zwykle ;) Jutro o 19 gin i USG i umawiamy sie na genetyczne . Trzymajcie kciuki

Anisen trzymam &&&&&&&&&&&

Ja sobie z ciekawosci powtorzylam test owu uwaga z porannego pierwszego moczu gdzi enei powinien wyjsc z abardzo pozytywny bo jak wiadomo LH wzrasta popoludniu i patrzcie

Zobacz załącznik 566837

Taki tluscioch ze hej...

A i wczoraj wieczorem siknelam sobie na test ciazowy bo podobno pregnyl daje falszywie dodatni test i potwierdzam tak daje. Mialam || i mam nadzieje ze bedzie taki za dwa tygodnie :)

Gapilam sie w niego i mowilam prosilam zeby za dwa tyg. fasolka taki dala

patu$ka to czarujmy te testy, zeby za 2 tyg nadal były te 2 krechy :D
happymama ja już w swoje obcisłe spodnie nie dopne się - pokupowałam sobie luźne :D żeby na całe wakacje mieć :)
Nuuska a gdzie jedziecie na wakacje? ja mam wyjazd w ostatni tydzien lipca i jedziemy na Mazury :DDDDDDDD

heh no ja takiej jeszcze nie miałam :X

misia my mielismy jechać na Mazury ale nie wypalilo, bo nie wezme teraz urlopu kiedy Nasi znajomi, nie chce od razu po 3-tygodniowym L4. Jedziemy na pare dni do Ustronia, do Krakowa i na wies do rodzinki Łukasza pod Czestochowe :):) Tam to można odpocząć, bo auto przejezdza raz na godzine najwyżej. Cisza i spokoj :)

reklama
No moja juz kolejna taka ale zawsze byla z wieczornego moczu,a dzis sobie pomyslalm z eskoro juz jest pozytyw od wczoraj to dzis se sikne z pierwszego i kreska wyszla natychmiast. I to jeszcze taka. Zrobilam foto i wstawilam wam i wyslalam Ł a on mi odpisal to masz juz ta owulacje? A ja mu ze nie iwem ale jajnik mnie boli wiec na godzinach a on ze zwalnia sie z roboty i jedzie...oczywiscie zartowal :D

Do góry