reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
michalina pewnie dlatego ze jak chodzisz do lekarza do prywatnego gabinetu to on nie ma podpisanej umowy z NFZ wiec nie moze dac ci skierowania z refundacja.

Misia, super!

Angelaa, nic z tego nie rozumiem! O co cho?

Sandra, trzymam kciuki, bolalo nas mniej wiecej tak samo wiec jak Ty zafalsolkowalas to ja moze tez, wiem pokrecone :-)

Macie racje, w goracej wodzie jestem kapana, ale juz obiecalam sobie ze wiecej testu nie kupie! A owulacyjne mam na zbyciu to w niedziele jakis zuzyje i zobacze czy w ogole jakis cien cienia wyjdzie, to bedzie 13dpo wiec moze cos wyjdzie...

reklama
ale Anisen pisała, że stała w kolejce do rodzinnego - to on chyba z NFZ a nie prywatny.
Bo że jak prywatny gin da skierowanie to wiem, ze nie ma refundacji.
angela widocznie nie rosnie jeszcze, ale w spodnie nie dopinam sie - ale to tylko ja widzę, chociaż na wieczór mi bebech wywala. Pozatym to ja mam swój własny bebech przed ciążowy, więc u mnie późno będzie prawdziwy brzuch widzieć :D

Do góry