reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Hahaha no to juz nie moja wina :-( my naprawde lubimy sie przytulac, zawsze to u nas tak wygladalo, pod koniec cyklu zawsze jest troche ciszej z wiadomych powodow. No wiesz to ze testy owu byly pozytywne i byly przytulanki w odpowiednim czasie jeszcze nic nie oznacza, znowu pojawilo sie u mnie to plamienie, ale to znowu tylko na papierze lub w muszli widze, bo wkladka czysta.
A jak chodzi o przytulanki to ja zapisywalam kiedy, co i jak by sie nie pomylic w obliczeniach. Poza tym coraz bardziej kusi mnie by zrobic test dzis jak wroce z pracy lub jutro rano,
A czy tempka spada przy implantacji zarodka?

reklama
witam, pol dnia przespalam, dzis juz nie ma krwi jest tylko jakby brazowawe plamienie, czyli moze cos tam sie oczyszcza mam nadzieje ze sie uspokoji.

Sandra- ja ekspertem od temperatur nie jestem ale z tego co czytałam tempka może spaść na jeden dzień przy implatacji poczym podnosi się z powotem na wyższy poziom i potem ten wyższy poziom w razie ciąży się utrzymuje.

rany ciągle mam ssanie w żóładku, chyba sobie zaraz zamówię pizze na kolację :-D

Sandra tempka przy zagniezdzaniu prawda moze spasc i tak jak pisala happy podnosi sie spowrotem srednio spadek jest o 0.2 czyli tak jak przy skoku :)

U mnie pregnyl dziala jajnik boli i tes wyszedl juz pozytywny ten u gory to z rana a ten na dole robiony przed chwileczka,jeszcze cieply :-D
Zobacz załącznik 566681

sandra tak, jak najbardziej, podczas implantacji zarodka możesz zanotować jednodniowy na przykład spadek temperatury, ale nie musisz. Nie jest to wymog ze tak powiem odnośnie implantacji. Wazne żeby po takim spadku, tempka wrocila na poziom drugiej fazy czyli fazy wyższych temperatur i na tym poziomie utrzymywala się caly czas :) Z tego co pamiętam 16 wyższych temperatur może swiadczyc o ciąży ( choć oczywiście nie musi :zawstydzona/y:).

u mnie akurat na wykresie nie zanotowałam takiego spadku. Temperatura trzymała poziom cały czas:-)

przyznam wam się że zakupiłam ostatnio 2 pary boskich welurowych śpioszków w rozmiarze 56:-D
nie jestem przesądna, uważam że coma być to będzie, wiadomo że na tym etapie wózka nie polecę kupować ale takie drobne rzeczy zamierzam sobie zbierać już od samego początku. Zawsze tak robiłam w każdej ciązy:tak:

patu$ka uczylam się od mistrza w końcu :****

happymama super, ze pierwsze śpioszki dla maleństwa już kupione :):) ja mam bzika na punkcie dziecięcych ciuszków jak już kiedyś pisałam - mnie wpuscic do sklepu dziecięcego to jak dziecko do sklepu z cukierkami :D

reklama
Ja dzis bylam w Pepco i jak wpadlam w dzial dzieciecy a byla przecena ciuszkow dla nowordkow juz chcialm cos kupic juz trzymalam w reku biale body z rozywmi kokardkami,ale mowie nie nie Patrycja dopiero jak zobaczysz dwie kreski na tescie ciazowym....

Ł mi mowi z ejak zajde to osobiscie mnie przywiezie na zakupy i bede mogla sobie godzinami siedziec na dzieciecym

Do góry