reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka- ja właśnie też tak mam, idę na zakupy z myślą o sobie a zawsze ląduje w dziale dziecięcym;-) uwielbiam po prostu!

zamówiłam pizze, objadłam się okropnie, teraz mi dobrze:-D

reklama
happymama hah chcialas chyba powiedzieć- teraz Wam dobrze ;DDDD my wczoraj obajdalismy się pizza na kolacje :))

patu$ka ja już mam sposób żeby Ł. nie gderał ze cos kupuje :p:p Wiesz jaki ? zabieram go do sklepu i mowie - no chodz tu chodz tylko na chwile, ja nic nie kupie obiecuje. Ty wybierz cos małego i ladnego :-Di nabiera się na te moje kobiece gierki co miesiąc :p

Ide zjeść kolacyjke, Ola z Ł. wrócili z rowerow, oczywiście Ola zaliczyla glebe i teraz biedne dziecko poobijane w pokoju lezy z plasterkami gdzie się da :p Jeszcze trochę i pomysla ze my ja bijemy hah. Milego wieczorku dziewczynki :*** Do jutra :)

Witajcie :) Dzisiaj z wami nie porozmawiam bo ide zaraz do pracy do 17 a potem mam jakieś spotkanie w kościele bo bede chrzestną :-D @ dalej sie nie pojawiła, no ale cóż. Testu nie bede robić po prostu poczekam sobie aż przyjdzie. Tempka trzyma się już 3 dzien taka sama

hej dziewczynki :**

piekna pogoda u Nas uffffff upal :DDD

angelaa ja mysle, ze jesliby się do końca tygodnia nie pojawila powinnas się udac go ginki po luteinę, bo jeśli rzeczywiście brak @ jest wynikiem rozregulowania cyklu po tabletkach to warto może się skonsultować, po co masz się meczyc i denerwować tak długo :(

Witajcie :)

Nusia słyszałam, że w Katowicach ma być dziś 31 stopni
Angela zgadzam się z dziewczynami, że warto to skonsultować

U nas też pogoda nie najgorsza, w nocy padało, teraz słońce świeci :D

Witam z rana, a raczej już w południe :-D

Nuuuśka u nas też upał, a ja do tego siedzę w biurze... :crazy:
Kurczę, tak chciałabym wakacje...

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 23.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??

u nas też upał straszny, no i co mi z takiej pogody w środku tygodnia? na weekend żeby tak ładnie było a tu zimno zapowiadają:no:

niedobrze mi trochę , perspektywa gotowania obiadu mnie nie cieszy ...:baffled:
zmywara chodzi, pranie się pierze a ja idę chyba umyję sobie okna a co!

sandra testowałaś? czy czekasz twardo do terminu?

aaa i dodam jeszcze że rano bez śniadania nie dopięłam się w swoich ulubionych krótkich spodenkach...aaaa w czym ja będę śmigać teraz!

Ostatnia edycja:
reklama
happymama, testowałam w piątek, bo miałam wizytę u gina, ale test był negatywny, ostatnio miałam problemy z tym "niby plamieniem", więc na razie nie powtarzałam testu, chociaż dziś rano miałam straszną ochotę, ale czekam do jutra lub czwartku jak mam dostać @ zobaczymy, niech się dzieje co chce,

Do góry