reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

angelaa, a jak dlugo sie staracie? bo mi plamienia tez nigdy wczesniej sie nie zdarzaly a odkad odstawilam tabletki we wrzesniu to mialam plamienia w grudniu (gin twierdzi, ze okoloowulacyjne) i jakies 2 cykle temu na 2 dni przed miesiaczka.

reklama
to tylko moje domysly, lekarzem nie jestem, ale moze organizm jeszcze nie doszedl do siebie po tabletkach? ja po odstawieniu mialam bardzo dziwne jazdy, moje cykle trwaly nawet 46 dni, wczesniej przed tabletkami nigdy mi sie to nie zdarzalo! a ten 46 dniowy byl moim 4 cyklem po odstawieniu. Na Twoim miejscu poobserowalabym jeszcze kolejny cykl, jezeli bedzie znowu bezowulacyjny to zglosilabym sie do lekarza. Ale ja wine zwalalabym na tabletki.

hej dziewczynki, dobre wiesci przynosze, dzidziunia rozwija sie prawidlowo, ma juz raczki, nozki, głowke, i mocno bijace serduszko :-):-):-):-):-) Picture 004.jpg

Załączniki

• Picture 004.jpg
    Picture 004.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 26
sylka11, piekny maluszek! :)

Dziewczyny, macie tez tak, ze po owulacji dochodzi u Was do zatrzymania wody w organizmie? ja juz to zauwazylam kilka miesiecy temu...do owulacji (razem z owulacja) chodze siku w normalnej czestotliwosci, a po moja waga wzrasta a czestotliwosc wyjsc do toalety maleje, pomimo, ze pije tyle samo co wczesniej. Czytalam, ze to ma zwiazek z progesteronem, ale to normalne? :-)

reklama
Do góry