reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

halo halo,

sandra, wiem jak sie czujesz :) ja caly czas wygladam jakis wyraznych objawowale, ale tym razem nic nie potrafie znalezc...

angelaa, moze faktycznie betka?

verita, dzisiaj lepiej?

to ja aktualizacje zaczne od siebie, skoro owulacja byla w okolicach 10-tego, to nie ma co sie spieszyc :)
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 23.06
Moniqaa - termin @ 01.07
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??

reklama
Melponea ja wlasnie staram sie nie szukac zadnych objawow, to nie moja wina ze same sie pojawiaja, wczoraj ja sie serio zestrachalam i pogubilam, dzis jest spoko i "czysto" ze tak powiem, bo wiesz mnie sie wydaje ze jak na poczatek zagniezdzenia to juz troche pozno? A moze sie myle :/

sandra, jak ja to znam! ja mialam takie niteczki w okolicach owulacji, ale widzialam je tylkio raz wiec uznaje, ze mi sie przewidzialo :-) ale trzymam kciuki za Ciebie! nie pozostaje nic innego jak czekac do terminu @ i zrobic test.
moja tempka trzyma poziom, czarowanie termometru dziala :) ale sie zastanawiam czy stres mi jej nie podwyzsza, no bo adrenalina jest!

angelaa- przykro mi że test negatywny, ale po twoim wykresie ciężko stwierdzić czy była w ogóle owulacja i dlatego może ci się cykl wydłużać. Ostatnim razem przecież też ci się @ spóźniła. W następnym cyklu mierz tempkę od samego początku będzie łatwiej coś stwierdzić.

Sandra i melponea trzymam mocno za was kciuki!!!&&&&&&&&&

Angela szkoda ze to nie dwie kreski....

ale czy ja wiem,jakby ciaza byla to test 4 dni po by yl pozytywny no nawet bladzioch by byl. Moze ze stresu ci sie spoznia @? W kazdym razie jak sie nie pojawi to kolejny test albo beta. Albo ginek i moze ci wywyola

Angela z testami różnie bywa, co ma być to będzie nie zamartwiaj się :tak:
Beta jest jednak najlepszym "wskaźnikiem" co i jak.

Nuuuśka normalnie medal Ci się należy za znalezienie listy. :-D
Ja dwa razy przeglądałam i albo jestem ślepa, albo nie wiem...

reklama
moniqaa ja tez slepa jestem, ale akurat zaczelam sledzic i mi wpadlo w oczy :rofl2:

angelaa teraz spojrzałam na Twój wykres, nie zauwazylam go wcześniej i rzeczywiście ciężko w ogole przewidzieć czy była owulacja, bo temperatura bardzo Ci skakala, teoretycznie w drugie fazie nie mialas wyraźnie zaznaczonej granicy wyższych temperatur w ogole, ale może jednak się myle :-( Może rzeczywiście ze stresu Ci się opoznia @ ?

Do góry