Nuuuśka jak widać jednak udało się Tobie, tak więc brawo i już
Ja w pracy od rana, ale tak mi się nie chce, że szkoda gadać.
jeszcze do tego jakąś chwilę temu, przechodzę przez firmę i jedna z Pań na produkcji na mnie patrzy i patrzy i pyta "czy coś się szykuje?" a ja na nią, oczy wielkie... pytam, że niby o co chodzi, a ona "No dzidzia się szykuje?" To ja jeszcze większe oczy i pytam skąd takie podejrzenie, a ona patrzy na mnie i na mój ubiór i mówi, a bo ta koszulka...
Lol, ja ta koszulę mam już rok i jakoś wcześniej nic nie mówiła, więc może przeczucie jakieś
Owu miałam prawdopodobnie wcześniej, tak więc zmieniam datę @, chociaż i tak wydaje mis się, że jeszcze wcześniej powinna przyjść.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 23.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??
Ja w pracy od rana, ale tak mi się nie chce, że szkoda gadać.
jeszcze do tego jakąś chwilę temu, przechodzę przez firmę i jedna z Pań na produkcji na mnie patrzy i patrzy i pyta "czy coś się szykuje?" a ja na nią, oczy wielkie... pytam, że niby o co chodzi, a ona "No dzidzia się szykuje?" To ja jeszcze większe oczy i pytam skąd takie podejrzenie, a ona patrzy na mnie i na mój ubiór i mówi, a bo ta koszulka...
Lol, ja ta koszulę mam już rok i jakoś wcześniej nic nie mówiła, więc może przeczucie jakieś
Owu miałam prawdopodobnie wcześniej, tak więc zmieniam datę @, chociaż i tak wydaje mis się, że jeszcze wcześniej powinna przyjść.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 23.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??