reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka jak widać jednak udało się Tobie, tak więc brawo i już :-D

Ja w pracy od rana, ale tak mi się nie chce, że szkoda gadać.
jeszcze do tego jakąś chwilę temu, przechodzę przez firmę i jedna z Pań na produkcji na mnie patrzy i patrzy i pyta "czy coś się szykuje?" a ja na nią, oczy wielkie... pytam, że niby o co chodzi, a ona "No dzidzia się szykuje?" To ja jeszcze większe oczy i pytam skąd takie podejrzenie, a ona patrzy na mnie i na mój ubiór i mówi, a bo ta koszulka...
shocked.gif

Lol, ja ta koszulę mam już rok i jakoś wcześniej nic nie mówiła, więc może przeczucie jakieś
sorry2.gif

Owu miałam prawdopodobnie wcześniej, tak więc zmieniam datę @, chociaż i tak wydaje mis się, że jeszcze wcześniej powinna przyjść.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 23.06
Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Mimimoo - ??

reklama
Nusska ja tez dobiero luknelam na wykres angeli. Ale ten mis ie wydaje ewidentnie bezowulacyjnym cyklem.

Skoki sa i to jakie ale nigdzi etemeratura nie trzyma sie na stabilnie rownym poziomie. Dla mnie cykl bezowulacyjny,i nie ma co na bete kasy tracic. Jesli @ sie nei pojawi przez kilak dni to moze Kochana do ginka po lutka na wywolanie.

moniqaa hah dziekuje :DDD polecam moje slepe oczka na przyszlosc :pPP

patu$ka czyli jednak odnosie angelii dobrze mi się wydawalo..szkoda. Ale jak wiemy każdej kobiecie może się zdarzyć jeden/dwa w ciągu roku wiec kolejny na pewno będzie udany i w to trzeba wierzyc :*

Patuśka cieszę się że zerknęłaś swoim fachowym okiem na wykres angeli bo mi się właśnie to samo wydawało ( zresztą napisałam powyżej) i stąd też pewnie wydłużony cykl czyli spóźniająca się @.

Ostatni cykl miałam do bani bo @ mi sie spóźniła 3 dni a potem miałam w środku cyklu plamienia i dlatego go spisałam na straty. Jakoś sie nie zapowiada na @ bo mam dużo mlecznego śluzu, tyle to go dawno nie było :-D Jak nie przyjdzie to sie po prostu zgłosze do gina albo mi sie cykle rozregulowały . Owulacji nie potrafię w tym cyklu wyliczyć bo na prawde nie wiem kiedy nastąpiła. Ale dziwi mnie o to że w dzień spodziewanej @ miałam kłucie w jajniku lewym .

brak owulacji w danym cyklu nie powoduje jego wydluzenia.

Ja przed @ tez mam pelno sluzu i zawsze chodze i sparawdzam czy ra @ juz nie przyszla.

Powodow wydluzenia cyklu jest wiele nawet to ze zrobilo sie cieplo i nasz oraganizm juz inaczej reaguje. ja bety bym nie robila.

Anglea nastepny cykl bedzie Twoj :)

Ja robie komfitury z truskawek :)

Oj mlecznego sluzu to chyba większość kobiet ma duuuuzo przed @ . Bo ja zawsze co 5 minut latam do wc bo mam wrazenie ze @ już przylazła a tu tylko potop miedzy nogami :-D:-D haha.
Łukasz za to jak już widzi wiesiolka to mowi tylko - Boze i znowu mam się taplac w Tobie xDDDd
na mnie podzialal znakomicie, nie da się ukryc ;PP

dokładnie tak jest, ja przed @ też mam pełno mlecznego śluzu.

angelaa- głowa do góry, następny cykl będzie twój, na betę też bym już raczej nie szła.

skończylam właśnie prasować, rano sobie posprzątałam i zaraz chyba zalegnę na chwilę na sofce:tak: bo popołudnie pewnie spędzę z dziećmi na dworze i nie będzie szans na odpoczynek.

reklama
Do góry