reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuska kaleka to jestem ja :D Mam dwa swoje popisowe numery:
1. cała noga w gipsie, rozwalone kolano - bo? wchodziłam z rowerem do klatki schodowej, potknełam się i upadłam na metalowy pedał.....
2. zerwane ścięgno przy barku, bo??? leżałam na plaży (trzeźwa) i się oparłam i zjechałam w dół pod swoim ciężarem i naderwałam ścięgno - pół roku rehabilitacji!!!
Nie przebijecie mnie :D

reklama
hahaha no nie, to przepraszam nie przebije Cie. Jestes kaleka :-Dale ja za to mam ciagle cos - jak nie oczy, to uszy, jak nie uszy, to brzuch, zoladek, teraz jajniki, a jak jajniki ok, to teraz kolej na moje koślawe kolana. Aaaaaa i jeszcze uzębienie moje rodem końskie :-D - i zeby madrosci na dole do usuniecia od paru lat ale jak zawsze - cyrkor ze mnie !

Nie myślałam że z was takie kaleki :-p
ja miałam 2 przygody
1) wracałyśmy z mama ze sklepu (bylam dzieckiem) miałam lizaka, zapatrzyłam sie na nie i wpadłam na latarnie, cofneło mnie i usiadłam z wrażenia :p
2) ugryzł mnie koń :D

hahahaha nie no to ja sie masowo potykam a Łukasz już dawno mi powiedział, ze kupi mi ochraniacze i kask :-D bo prędzej sie zabije o własne nogi.
Ale za to on sam w ciągu 2 ostatnich dni normalnie co chwile cos mi uszkadza - wczoraj przez przypadek rzucil szczotka i trafila mnie prosto w oko (!!) a dzisiaj przytrzasnal mi palec laptopem :wściekła/y::-D
Ale i tak nic nie pobije tego, jak dwa lata temu kiedy byliśmy na wsi, jade na rowerze, Ł.oczywiscie kozaczy ze latwizna po piasku wiec ja mu - No ba jak Ty to i ja. Wjechalam w piasek, i jak chciałam sie zamachnąć to walnelam noga w pedal, rower stanal deba - ja razem z Nim, po czym najpierw ja na piach a rower na mnie. Dostalam cala rama w noge i pierwszy raz widziałam, ze można mieć tak wielkiego siniaka i jeszcze chodzic hahahaaha :-D
Wklejam Wam film, który dziś pozazywalam Łukaszowi - plakalismy ze smiechu <haha> stwierdziłam, ze pare rzeczy musze na Nim wyprobowac xD
https://www.facebook.com/photo.php?v=411650862264746

tylko musicie wejść przez fcb :**

ja tylko ręce wybijam z nadgarstków ;) ale już do tego stopnia że jak sie powieszę na rękacg potrafią mi wyskoczyć. Za to nigdy nic nie miałam złamane, zwichnięte itp. Jakoś tak sie dzieje ze od 6 roku zycia ( kiedy to ciotka potrakowała mnie wrzątkiem i mam po tym blizny) to nic wiekszego mi sie nie stało. Nawet jak wpadłam do wykopu z rowerem bo uciekałam przed ciężarówką to tylko uszkodziłam kierownicę ;)

michalina- cieszę się że z twoim maluszkiem wszystko ok.:-)

ja idę się zaraz połozyć, trochę mnie kłuje podbrzusze i jestem strasznie zmęczona, mimo że zaliczyłam godzinną drzemkę w ciągu dnia:tak:

To i ja coś napisze o swoich wypadkach.
Jak byłam dzieckiem to zamknęłam drzwi samochodu a palec został między drzwiami :-D jakoś tak się podtrzymywałam ręką przy wsiadaniu i tak została w tym miejscu jak zamykałam drzwi.

Kilka lat temu w pracy tak dziwnie się przewróciłam że złamałam nogę w dwóch miejscach i miałam ja skręcaną na śruby operacyjnie.
1,5 roku byłam na L4
ale za to byłam w tym czasie w sanatorium na rehabilitacji w górach cały miesiąc :-D

Dobrej nocy

reklama
czesc dziewczyny, wczoraj mialam okropny wieczor, bylo mi mega niedobrze , jeszcze jakis wirus sie przypałetał, bo bylo mi strasznie zimno, normalnie jakies dreszcze, ze pod koce i koldra bylo mi zimno, poszlam spac o 19.00, kolo 24.00 sie obudzilam i juz bylo ok.
mecza mnie mdlosci chociaz sa momenty ze czuje b. dobrze, chcialabym zobaczyc juz moja fasolke, wizyta dopiero w poniedzialek. Ja mam juz 1kg plus.

Do góry