reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Sandra jeżeli mówił że macie dalej się starać to jest ok :) Ja chyba też się nie załapię na tą 3 :-D Ale jakoś nie oczekuje zbytnio na @ . W zeszłym miesiącu mi się o 3 dni spóźniła a nigdy to sie nie zdarzało.

Suwaczek sobie dałam :) Z dniem ostatniej miesiączki , czyli by wypadało że od zapłodnienia minęło 9 dni :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ej ale ja pisze angela o 3 tesciorach pozytywnych w tym miesiącu razem z Toba, wiec już sie nie wymigasz :p:p:p

sandra a czemu mamy sie nie zalapac ??? Trzeba podnosić poprzeczke do góry :-) Na pewno sie uda !!! zobaczysz :*

oj, chyba cos mi umknelo. Juz 3 pozytywne testy? Super! :-)
U mnie temperatura dalej skacze wiec nie wierze zeby w tym cyklu cos wyszlo, ale trzymam kciuki za reszte!

Jak bylam w Polsce to ta pogoda wcale nie byla taka zla! A dzisiaj u nas piekne slonce i cieplutko, az zal pracowac...

Mi też temperatura skacze :-( Był nagły spadek a teraz idzie do góry, no ale zobaczymy :-D Nie mowie że nie i nie mówie że tak :-D

Nuuuśka
mi ginka poleciła na uregulowanie cykli ten castagnus więc ja jestem dobrej myśli nawet jeżeli to są tylko zioła.poza tym będę chyba brała znowu bromergon do tego jak otrzymam wyniki.

reklama
A u nas się teraz zerwał mocny wiatr, jest burza i pada :-( a tak fajnie ciepło było :-)

Ostatnia edycja:
Do góry