reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sandra Sloneczko trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&. Z jakiego powodu to usg ? kontrolne, czy z jakiegoś konkretnego powodu ?

Ja usiadłam sobie dziś, i pomyslalam, ze ten czerwiec musi być szczęśliwy. Dzis dopiero 10-ty a już trzy zafasolkowaly, kurcze oby sie udało jak największej ilości z Nas.Chcialabym by mnie tez sie udało, ale obawiam sie, ze jak @ sie spozni, to z dniami płodnymi mogę zachaczyc o lipiec.

czytam Was i czytam i czytam... się rozpisałyście baby :D

Nuuska daj znaka co z kolanem.
A ja zasypiam dzis i nawet kawa nie pomogła....

byłam dziś u bartoszewskiego, miałam pierwszy raz robione USG przez brzuch, ale tylko by sprawdzić tętno, bo w piątek mam prenatalne więc nie chciał mnie męczyć. I śmial się, ze nie musi szukać tetna bo małe coś robi fikołki :D
Więc znów ulga, że małe czuje się dobrze.
Teraz czekamy na piątek na prenatalne.

A moja babcia to CZAROWNICA!!!!!!!! bo nikt z rodziny nie wie o mojej ciąży (oprócz mamy, sióstr i teściowej), żeby nie zapeszać po tamtym poronieniu. I dziś ciotka dzwoni do mamy czy ja przypadkiem nie jestem w ciąży bo jej moja babcia powiedziała, że na 100% jestem,że ona to czuje!!!!!!! SŁABO??????????????

Zna się któraś na szafach? mam projekt szafy i nie wiem czy będzie ona funkcjonalna dla mnie, M. i dzidzie i poczukuję porady....

anisten a jak Ty sie czujesz w ogóle???

aaaa i muszę Wam się pochwalić - nie przytyłam jeszcze nawet 1 kg :D :D :D

dziekuje , od 2 dni jakoś lepiej , po tym jak odkryłam ze picie po odrobinie wody z kiszonych ogórków pomaga na mdłości ;) a mam chyba jeszcze z 10 słoików ogórów od mojej mamy takich nie dosyć że eko to jeszcze pysznych;)
boje sie jak dam rady w tym tygodni bo od jutra zaczyna sie horror klasyfikacyjny

misia wyniczki pewnie będę mieć po tygodniu, jak Ł. kiedy robil rezonans ale wiesz co cokolwiek mi tam wyjdzie, dla mnie operacja to ostateczność. Po artroskopii masz przyjamniej 2 tygodnie L4 a ja już za te moje teraźniejsze 3 tygodnie dostane 80% wyplaty wiec co, dostane 800zł ? :/ masakra po prostu, jeszcze w okresie wakacyjnym.
Strasznie sie ciesze Kociku, ze fasolinka zdrowo rosnie, fika ile wlezie, na usg na pewno również wszystko wyjdzie ok :DDDDDD a przypomnij mi Kochanie Ty dostalas skierowanko na usg czy prywatnie robisz ??

USG robiłam kontrolne w sumie pierwszy raz w życiu :) wszystko ok, (.)(.) czyste i nic w nich nie ma :-D
Misia to super że dzidzia fika koziołki, niech robi to jak najdłużej póki ma miejsce w brzuszku, bo później nie będzie jak :tak: no a tak się martwiłaś wagą, widzisz nie potrzebnie :)

Jak siedze spokojnie to odczuwam takie odbijanie, ciekawe czemu :) A troszke nerwów dzisiaj miałam i stwierdzam że jednak faceci to świnie :tak:
Sandra to dobrze ze tam nic nie ma :-)

Ostatnia edycja:
Nuuuśka ja na szczęście dostałam skierowanie, ale to tylko dlatego, że poroniłam wcześniej, tak bym się nie klasyfikowała na NFZ. Więc nie mam do tyłu 600 zł, bo tyle u nas kosztuje prywatnie.
Myślałam, że wyniki rezonansu ma się wcześniej..... no coż, będziemy czekać :D
Anisen ja też lubię ogóki :D aż sama już zrobiłam pierwszy słoik w tym roku.... i zanim się ukiszą to chyba zdążę je zjeść... bo codziennie sprawdzam czy już są ok :D
sandra cieszę się że cycuszki masz ok :D
Ja niestety mam 2 włókniaki i za 3-4 tygodnie na wizycie gin ma mi je sprawdzać..... ciekawe jak :D Bo mój M. to w zazdrość wpadnie , że ktoś mi (.)(.) maca :D

reklama
misia no wlasnie Łukasz czekal około tygodnia na zdjecie z opisem i plytke, ale może ja będę czekac krócej. No ale jak już powiedziałam misiaczku, ja ogolnie kaleka jestem i najlepiej to by było mi wszystkie części ciala powymieniać :wściekła/y:
a mój Ł. tez się zawsze wcieka jak mu mowie, ze mi ktoś po cycuchach dotyka. Ostatnio jak czekałam na przyjecie do Szpitala, taki chlop kolo 30-tki EKG mi robil i musiałam wywalić cale moje okazale....:-D:wściekła/y:

Do góry