reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Eh.... i spada już tempka... czyli standardowo, jak w zegarku...
No nic nie ma co się załamywać, trzeba obmyślać kolejną taktykę :-D

Ja też mam 35/36, więc jak na razie widzę, że jesteśmy w większości :-D

reklama
Ostatnio stwierdziliśmy, że tym razem my kupimy mamie buty bo rozwaliły jej się takie w których prawie non stop chodziła, a miała je kilkanaście lat, poszliśmy więc do tego samego sklepu i chcieliśmy wybrać buty, ale z damskich nie było akurat takiego modelu, ale spodobały nam się jedne takie dziecięce, pokazuje je babce i pytam się czy coś podobnego z damskich znajdę,a ona do nas jaki rozmiar potrzebny ja na to że chyba 37 (dla mamy) a ona do mnie że mają taki rozmiar z tego modelu, bo teraz dziecięce to robią do rozmiaru 41 :szok::szok::szok:

Ja też mam rozmiar buta 35/36 i ostatnio w Jokerze znalazłam fajne sandałki na płaskim na siebie :) A tak to mam bardzo trudno dobrać szpilki

a ja jak Nuuuska mam 38/39!!!!!!!
Nuuuska powiedz swojemu Ł, ze wierzę, że ma gust, bo w końcu ma Ciebie :D a to świadczy o jego guście :))))))))))
Natka bo wiesz.... strasznie sie ciesze, bo czuj ze tym razem beda dwie krechy!!!!! a ja na to czekam :D
Moniqaa - teraz są zawirowania pogody, wiec moze jednak bedzie ok, dopoki nie zrobisz testu i nie dostaniesz @ to nie ma co sie zalamywac!!!!!
sandra do ginekologa sie zapisalas????? ale tego samego?????
anuszka nie musismy czekac na cieplo, mozemy sie wczesniej spotkac.
Ja generalnie jestem na L4 od w sumie dawna.... bo mam skomplikowana historie.... ale ze nie umiem siedziec w domu to pomagam mamie w pracy (wyceny nieruchomosci).... wiec ja mam bardzo fajnie, a moj M. pracuje do 17-stej codziennie,wiec my duzo czasu ze soba spedzamy. A zakupw nie cierpie ja i niecierpi on :D dlatego ciagle narzekamy ze nic nie mamy, ale nie chce nam sie jechac cos kupic.

Miłego dnia.....
dziś jest tak obrzydliwie i wietrznie, ze ja chyba w domu z kotami spedze dzien....

sandra do dziecinnego...no super :| buciki w kwiatki może masz sobie kupic ? Dla mnie to jest trochę dziwne, ze w swiecie gdzie wszystko można dostać, gdzie ludziom przeszczepiają twarz, klonują owce - nie możesz dostać dla siebie pary butow, tylko dlatego, ze Twój rozmiar stopy "odbiega od normy" :no:szkoda slow.

misia a gdzie pracowalas ( chodzi mi o zakład pracy z którego masz L4) ? Dobrze, ze masz taka komfortowa sytuacje, nie musisz się meczyc, sama sobie ustalasz godziny pracy ( pomocy mamie ) i masz względnie swiety spokoj :tak:teraz to najważniejsze dla Was, spokoj i możliwość odpoczynku :*
Co do gustu to kobiety i tak maja najlepszy :D jak on mi czasem cos wybierze w sklepie to myyy goood :-D

Ostatnia edycja:
pracowalam w Banku, bardzo dlugo..... i jak wtedy zaszlam w ciaze to poszlam na l4, potem poronilam, i bylam na skroconym urlopie macierzynskim.... potem nie bylam w stanie wrocic do pracy.... i bylam na L4 na depresje.... a teraz znow jestem w ciazy..... a po poronieniu nie bylam w stanie spojrzec ludziom w twarz.....

Misia nie do ginekologa tylko na USG (.)(.) :-p co prawda do tej samej przychodni, bo tam dostałam skierowanie :-)
04.06 idę do innego ginekologa i gdzie indziej, zobaczymy podobno fajna babeczka ;-)

To co Misia i Anuszka kiedy i gdzie się spotkamy?:rofl2:
Ja czasem wybieram sobie jakieś rzeczy a Maniek wyciąga portfel i płaci :-p:happy:

a to jedne ze szpileczek które sobie nie dawno kupiłam SAM_0320.jpg
a to te fioletowe co ostatnio kupiłam IMG_0065.jpg

Załączniki

• SAM_0320.jpg
    SAM_0320.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 14
  • IMG_0065.jpg
    IMG_0065.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 10
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry