reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

hej kochana :) nie wiem czy będę w stanie Ci pomóc ale z linków można wywnioskować, że chyba niepokalanek lepszy niż ten wiesiołek, co prawa nie doczytałam tego, ale może można na początku stosować oba? Tak żeby spróbować i zobaczyć.
JA byłam u rodziców na obiedzie a M spał, no odsypiał znowu nockę, jak ja tego nie lubie :-( całe szczęście, że w przyszłym tygodniu ma najprawdopodobniej na rano, a ja będę mieć 5 dni wolnego :D do pracy ie tylko w pon i śr

reklama
wiesolek kochana możesz stosować chyba ze wszystkim, mnie chodzi o Castagnus bądź o Niepokalanka :tak:
Wiesiolka na czerwiec już zamowilam ( 2 opakowania ) hihi.

Castagnus czytałam, że jest dobry :tak: ale doczytałam, że kobiety które go przyjmują rodzą głównie dziewczynki, a nam się tak nieśmiało marzy chłopiec :sorry: Oczywiście z dziewczynki też będziemy się bardzo cieszyć, ale mimo wszystko zostałam przy wiesiołku.
Wiesiołek podobno dobrze na śluz działa, a niepokalanek z tego co pamiętam przywraca równowagę hormonalną (ma wpływ na prolaktynę)

Sandra wiem co czujesz... Mój też w tym tygodniu miał nocki...
Teraz został w domciu, bo ja na weekend wyjechałam do rodziców, w końcu jutro dzień matki ;-)

Miłego wieczorka Kochane :tak:

Czesc Dziewczyny! Przygarniecie mnie?:)
Przyznam sie szczerze, ze obserwowalam Wasze rozmowy w kwietniu, tuz przed naszymi dlugimi wakacjami, i postanowilam dolaczyc, jezeli kolejny cykl bedzie bezowocny, juz po naszym powrocie. No i oto jestem :)
Tabletki odstawilam we wrzesniu, i jak do tej pory nic sie nie zdarzylo :( Cykle mam w sumie rozne, wiekszosc okolo 28 dni, ale 3 mialam 42-46 dniowe. Czyzby jeszcze tabletki dzialaly????
Widze, jak pieknie sie tu wspieracie i ja tez chce! Wspierac i byc wspierana! W koncu w grupie razniej!
Pozdrawiam Was serdecznie!

melponea witaj, jasne ,że do nas zapraszamy!!! Tutaj dziewczyny są cudowne, wspierajace, kiedt trzeba krzyczące :) a na pewno do rany przyłóż :D
A czy chodzisz do jakiegoś lekarza? mierzysz temp? robisz testy ovu???

Witamy s nadxym gronie.
U mnie negatywny test owulacyjny. Jakby się cofnelo.
Czy możliwe jest mieć cykle bez owulacyjne i miec okres co normalna ilosc dni? ?

reklama
verita no niestety mozliwe jak najbardziej :| ktory dzis masz dc ?

moniqaa a ja wlasnie za dziewczynka druga jestem :-) a wiec zakupie castagnus :tak: Swego czasu szukalas niepokalanka Kochana, kupilas go w koncu ? Na allegro znalazlam mnisi jakiego szukalas :*
Ale potem doczuatalam ze w sklad Castagnusa wchodzi niepokalanek wiec w sumie chyba na jedno wychodzi :tak:

misia jak sie dzis czujesz Sloneczko Moje Ty ?? :*
Ja sie wczoraj strasznie pozarlam z Ł...uch czasem na prawde mam go dosyc. Bylismy na tych targach, no i po jak zawsze impreza "pracowa". Kolegow co nie miara, z czego polowa juz na % a druga polowa w trakcie. Jak przyszlam juz byl po trzech piwach, przy mnie wypil dwa kolejne, na szczescie przyjechalam z kolezanka i jej facetem autem wiec powiedzialam mu ze juz jedziemy i pojechalismy do domu po 19. W domu wszystko bylo ok do momentu kiedy nie powiedzial ze napilby sie jeszcze piwka....mysle ( nosz kur** chyba troche za duzo juz ) ale powiedzialam mu ze niech robi co chce ale dla mnie to juz lekka przesada. Nastawiona na to, ze i tak juz wieczor lekko do bani, czekam na niego a on wraca z dwoma piwami.Wkurwi*** sie na maxa powiedzialam mu co o tym mysle, i poszlam do lozka. A on co ? Wyszedl z domu. Wrocil o 2.30.Nie odzywam sie do Niego, bo wczoraj napisal pare slow ktorych nie powinien napisac, i czasem juz na prawde zastanawiam sie nad tym, czy to na pewno z tym facetem chce spedzic reszte zycia...:-(Zly dzien dzis. Do tego malo spalam, wiec tempka ktora jest na wykresie zaburzona na maxa.

Wszystkiego najlepszego misiaczku Moj z okazjii Dnia Mamy :* Choc Ty jeszcze ta przyszla ale juz mamusia :tak:Oczywiscie sylka i cała reszta również ma ode mnie moooocne ucałowania w tym dniu jakże ważnym :-)

Ostatnia edycja:
Do góry