verita no niestety mozliwe jak najbardziej :| ktory dzis masz dc ?
moniqaa a ja wlasnie za dziewczynka druga jestem :-) a wiec zakupie castagnus
Swego czasu szukalas niepokalanka Kochana, kupilas go w koncu ? Na allegro znalazlam mnisi jakiego szukalas :*
Ale potem doczuatalam ze w sklad Castagnusa wchodzi niepokalanek wiec w sumie chyba na jedno wychodzi
misia jak sie dzis czujesz Sloneczko Moje Ty ?? :*
Ja sie wczoraj strasznie pozarlam z Ł...uch czasem na prawde mam go dosyc. Bylismy na tych targach, no i po jak zawsze impreza "pracowa". Kolegow co nie miara, z czego polowa juz na % a druga polowa w trakcie. Jak przyszlam juz byl po trzech piwach, przy mnie wypil dwa kolejne, na szczescie przyjechalam z kolezanka i jej facetem autem wiec powiedzialam mu ze juz jedziemy i pojechalismy do domu po 19. W domu wszystko bylo ok do momentu kiedy nie powiedzial ze napilby sie jeszcze piwka....mysle ( nosz kur** chyba troche za duzo juz ) ale powiedzialam mu ze niech robi co chce ale dla mnie to juz lekka przesada. Nastawiona na to, ze i tak juz wieczor lekko do bani, czekam na niego a on wraca z dwoma piwami.Wkurwi*** sie na maxa powiedzialam mu co o tym mysle, i poszlam do lozka. A on co ? Wyszedl z domu. Wrocil o 2.30.Nie odzywam sie do Niego, bo wczoraj napisal pare slow ktorych nie powinien napisac, i czasem juz na prawde zastanawiam sie nad tym, czy to na pewno z tym facetem chce spedzic reszte zycia...:-(Zly dzien dzis. Do tego malo spalam, wiec tempka ktora jest na wykresie zaburzona na maxa.
Wszystkiego najlepszego misiaczku Moj z okazjii Dnia Mamy :* Choc Ty jeszcze ta przyszla ale juz mamusia Oczywiscie sylka i cała reszta również ma ode mnie moooocne ucałowania w tym dniu jakże ważnym :-)