reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Sandra ale mi apetytu narobiłaś tym spaghetti :tak:

Michasia Tobą to chyba trzeba potrząsnąć. :wściekła/y: Uspokój się Kobieto, bo nerwy niczemu nie służą. Będzie dobrze, nie ma innej opcji. Masz odpoczywać i niczym się nie przejmować, bo przyjadę tam do Ciebie. :tak:

Patu$ka przykro mi. Rzeczywiście ten wykres inny niż poprzednie, chociaż ja za bardzo się nie znam...

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Nuuuśka - termin @ 13.06.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

reklama
Dzien cylku chyba 16 . Mam nadzieję ze nie jest to cykl bex owulacyjny. Monitoringu nie moge tobic ale co dzień testy i temperatura. A dzisiaj test v wyszedł negatywnie. Przez 2 dni byl dtugi bladzioch. Nie wiem co mi się tam kręci

kochane moje babeczki
zostałam ciocia!
Nadia przyszła na świat o 16.31 24.06.2013 siłami natury! ale data ciocia czyli ja 24.09 mama czyli moja sis 24.06, a córka 24.05
24 od dziś naszą szczęśliwą cyfrą !

waży 2580 g oraz ma 48 cm
kruszynka moja kochana!
jutro tzn już dziś ale później pochwale się zdjęciem :-D

michalina
testy przyszły! wielkie dzięki!
mój P. wielce zdziwiony o_O
Buziak

Kurde babeczki
nie dam rady dziś już was nadczytać!
jutro znajdę chwilę

Nuuuśka
kup sobie starter play LUBIE TO i będziesz miała do tableta do szpitala jak znalazł! ale nie wiem jakie tam są warunki i zasady z tym netem. są też internety na kartę!

Witajcie z ranka :) Wstałam nieszczęśliwa :( Wczoraj były przytulanki dzisiaj znowu @ wróciła i to jeszcze taka mocna ! :-( Jak to jest możliwe ? To już 2 tydzień :-(

Anuszka gratulacje :*:*:*

Anuszka gratuluje zostania ciocia, niech dzidzia zdrowo rosnie :-):-):-).

Angelaaa chyba musisz isc do gina, ja sie nie znam ale 2 tyg @ na raty to chyba cos sie jej pomylilo, moze to ten msc jakies rozchwianie hormonalne, ale warto byloby popytac gina, bo przez to nie wiadomo czy bedzie i kiedy bedzie owu.

Misia jak Twoje nerwy?? Uspokoilas sie , mam nadzieje ze meliska i słowa pocieszenia od naszych dziewczynek pomogly. Nie denerwuj sie ..złosć pieknosci szkodzi :) Buziolek dla dzidziuni :*

A ja caly tydzien chodze spac o 19.30 jakas maskara poprostu, tylko sie poloze i zasypiam..., w poniedzialek znow pierwsza zmiana bo 13-15.00 wizyta u gina wiec sie zamienialam w pracy zmianami.

No właśnie a dopiero do gina idę 4 czerwca :-( . Już miałam kiedyś taki miesiąc że @ nie ustawała ale to było z powodu tabsów bo mialam je wziąć w 8 dc a wziełam 4 dc i się @ nawet nie rozkręciła, ale już tabsów 2 cykl nie biore :-(

hej dziewczynki :*:*

anuszka Sloneczko Moje Ty gratuluje !!! :-) siostrzenica bedzie miala najlepsza ciocie pod sloncem oj tak ! :-) a z ta 24 to rzeczywiscie az ja mam nie do wiary :tak:cos niesamowitego jaka zbieznosc.
Ł. mial sie wczoraj dowiedziec odnosnie neta wlasnie na karte, ale wkurzyl mnie wieczorem i poszlam spac, wiec dzis sie wywiem choc mimo wszystko znajac jego pewnie zapomnial :eek:

angela dziwne to Twoje @...nie mozesz wczesniej isc do gina ? Bo zaczyna mnie to niepokoic. Mimo wszystko powinny cykle sie juz w miare uregulowac, ja o dziwo pierwszy juz po odstawieniu mialam po 28 dniach i kazdy kolejny rowniez, tylko te dwa ostatnie takie rozchulane ( 34dni i 31 ) ale moze miec na to wplyw torbiel, choc wcale nie musi. Ale wole myslec ze to to.

misia jak dzis humorek Kochanie ? wyspana ? eM przeprosil ???

ja juz od 7.30 w pracy, na dworze troche jakby cieplej ale tu zimnica jaka byla. :confused2:

reklama
Anuszka Słońce Ty nasze gratuluję :-):-), ale zbieżność z tymi datami :) moja mama miała podobnie, siostra urodziła się 01.05 a ja 01.04 :-D:-D
Angela na Twoim miejscu poszłabym do gina żeby coś zaradził, dziwna ta twoja @
Michalinko, jak tam dziś samopoczucie ? Mam nadzieję, że już lepiej i że mężulek przeprosił za wczorajsze zachowanie.

Do góry