reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

witajcie sobotnio!

wreszcie słońce za oknem:tak:

Anuszka- gratuluję ciociu!!!
Angelaa- bardzo dziwna sprawa...musisz iść do gina!

po moich temperaturach stwierdzam że nie było u mnie w ogóle owulacji w tym cyklu....niech to szlag!:no:

miłego dnia!

reklama
Hej SŁONECZKA,
przeprosił, twierdził, ze nie to miał na myśli. ale utulił i tłumaczył, ze wszystko z dzidzia do konca bedzie dobrze....

anuszka gratuluję ciociulstwa :D
sandra jak sie impreza udala?
happymama a u mnie deszcz za oknem :( a robilas testy ovu?? ja jakos nie wierze w ta temp, zwlaszcza ostatnio jak jest raz goraca raz zimno i nasz organizm szaleje.
Nuuska humorek lepszy mam, wlasnie na canal+ oglafam jakas przepiekna wersje upiora w operze :D az mam ciary :D poszłabym na jakis dobry musical :D

To super bardzo się cieszymy :-D

Misia impreza, hmmm nawet udana by była gdyby nie ta pogoda, w sytuacji gdy wiele atrakcji jest na dworze to jednak mogło by nie padać, niestety nie mamy na to wpływu, gdyby tak jak te roboty można by zaprogramować pogodę było by o wiele lepiej ;-) w sumie dość wcześnie wróciłam do domu bo przed 20, po części właśnie z powodu kiepskiej pogody, po części z powodu zmarznięcia i przemoknięci ubrania, a po części z powodu choroby ojca, o określonej porze musi wziąć insulinę, zjeść kolację i wogóle. Może następnym razem się uda i pogoda dopisze

Ja też bym poszła a jakiś dobry musical, ostatnio ( w sumie to już dawno to było) byłam na extra musicalu Jersey Boys, a tu jedna z piosenek na dobry dzień
http://www.youtube.com/watch?v=LD7F6oGNsOM

http://www.youtube.com/watch?v=ZXIiHXwuVOw
szkoda, że u nas go nie wystawiają :-(

Ostatnia edycja:
happymama a u mnie deszcz za oknem :( a robilas testy ovu?? ja jakos nie wierze w ta temp, zwlaszcza ostatnio jak jest raz goraca raz zimno i nasz organizm szaleje.
robiłam w 10 i 12dc i wyszły negatywne. Śluz płodny miałam od 10-14dc do tego ćmiło mnie w jajnikach. 13dc był też znaczny spadek tempki ale teraz beznadziejnie wzrasta... sama nie wiem. Zresztą przez tą jelitówkę mogły mi się zaburzyć temperatury początkowe a do tego ja nie mierzę jakimś dobrym termometrem tylko starym elektronicznym.
Czas pokąże.
Dzisiaj za to odkąd wstałam ciągnie mnie w okolicach szyjki macicy nie wiem od czego.

Ostatnia edycja:
anuszka--> gratulacje dla Ciebie, jako ciotki, no i gratualcje dla Rodziców. Niech się Mała zdrowo chowa:-)
Nuuuśka--> w sobotę wasza przychodnia jest czynna?
angela--> myślę, że to zawirowania hormonalne i stąd te plamienia.
Po odstawieniu pigułek cykle mam regularne i bez plamień.
Za kilka godz. śmigamy na targi motoryzacyjne do Spodka - całkiem miła alternatywa w taką pogodę.
No i kończy się robić moja garderoba na poddaszu - boska jest:-)
Miłego dnia:-)

Pierwszy cykl miałam 28 dniowy i wszystko było w porządku , 3 dni @ a teraz cos sie odwidziało. Może stres też ma coś do tego. Przyszłam z pracy , sprawdzam jak mocno @ się rozwinęła a tam leciutkie plamienie jakby go wcale nie było.

matko chcialam z Wami tyyyyle popisac i wiecie co ? trzask i internet siadl na 4h :eek: dopiero teraz jakis dwoch chlopaczkow przyjechalo i naprawili yhmm:confused2:

avensis teoretycznie czynna w ogole byc nie powinna bo nie placa Nam za siedzenie tutaj w sobote (!! ) jedyne co, to mozemy odbierac potem nadgodziny. W sobote zawsze mamy tu zabiegi, w niedziele zreszta tez, ale za niedziele wywalczylysmy po 10zł/h. Choc to. Na szczescie zaraz ide do domu, ogarne troche i kolo 16 jade na te cudne targi bo obiecalam Ł. ze sie zjawie wiec co zrobic. A nie chce mi sie wcale :confused2:

misia lubisz musicale ? ja z kolei nie znosze :nerd: nie cierpie wrecz grrr ! ale jabym zobaczyla jakis piekny to kto wie ? :tak:

angela hmmm ciekawe to @ u Ciebie...och. a jak sie czujesz w ogole ?

Czuję się dobrze, tylko denerwuje mnie te czeste chodzenie do ubikacji sikać a wcale więcej nie pije i nie wiem czemu tak latam :-) . Brzuch mnie wczoraj troszke pobolewał ale tak jest ok :tak:

Nuuuska kocham musicale - ale tylko na zywo (chodz ten dzisiejszy w TV byl mega porusajacy, ale byl amerykanski i jakas wielka gala), kiedys poszlam na Greese do teatru i wyszlam pod mega wrazeniem.... ale moj M. nie lubi, wiec nie mam z kim chodzic....
avensis a jak w ogole u Ciebie?

reklama
tak sobie wlasnie mysle i chyba kupie sobie niepokalanek :tak:

moniqaa zamowilas go w końcu? znaczy się pytam o niepokalanka.
Znalazlam dwa artykuly :
Niepokalanek mnisi | parenting.pl

Olej z wiesiołka | parenting.pl

i mam już plan :wściekła/y: zaraz po laparo kupuje nowa dawke wiesiolka + niepokalanka. i zaczynam brac :>
Przede wszystkim uderzyly mnie jego właściwości a propo tworzenia się cyst - zapobiega ich tworzeniu. Uwazam ze warto.

pisalysmy o niepokalanku ostatnio. Polecaja go wszędzie, ale mało tego Castagnus również go zawiera
biggrin.gif

" Castagnus 1 tabl. zawiera 45 mg suchego ekstraktu z niepokalanka mnisiego. Najlepszy lek dla planujących ciążę, a starających się powyżej 3 miesięcy, mających problemy z prolaktyną, owulacją czy stresem. Idealny też dla osób z napięciem przedmiesiączkowym. Dla osób z PCOS "
mysle ze sprobuje, tylko teraz mm pytanie - Castagnus czy niepokalanek mnisi ( czysty)? Co byscie mi poradzily. Chcialabym mimo wszystko sprobowac, jeśli wspomaga to również hamowanie tworzenia się cyst na jajnikach to tu u mnie jest na +.
A wiec proszę Was o rade

http://allegro.pl/castagnus-30-tabl-...253934200.html

http://allegro.pl/niepokalanek-mnisi...260326085.html

co kupilybyscie ? cenowo wychodzi to samo bo Cast. musze brac 2 opakowania na msc.

Ostatnia edycja:
Do góry