reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Misia uspokój się i odpręż :* Dopiero jak zauważysz coś niepokojącego że cię boli brzuch albo plamienie masz to jedź do lekarza :) Myślę że nic dzidziusiowi nie zrobiłaś :tak:

reklama
Przede wszystkim misia usiadz na tylku i się uspokoj ! Bo teraz panikujesz znowu !
Po pierwsze zle dni zdarzają się każdemu tak? maz nie powinien na Ciebie krzyczeć, ze nie dbasz o Ciebie bo się denerwujesz, bo nerwy zawsze się zdarzają i nie się ich uniknąć w codziennym zyciu.
WIEC SIADAJ, WEZ TABLICZKE ULUBIONEJ CZEKOLADY, WLACZ ULUBIONY SERIAL I SIE USPOKOJ !
Bo Ci nakopie jak Bozie Kocham.

Angela monitoring to inaczej monitorowanie cyklu czyli bardziej po ludzku - usg, robione parokrotnie w trakcie każdego cyklu. Pokazuje i obrazuje ono to, czy w Naszym organizmie tworza się pęcherzyki, jakiej wielkości, czy endometrium jest prawidłowej grubości i czy wreszcie - w Naszym organizmie dochodzi do owulalacji. To wiele rzeczy potrafi zobrazować i wytlumaczyc a jego brak niestety często nie pomaga :|

Ostatnia edycja:
Melise sobie zrobie.
Jak on mógł mi powiedzieć, że dopiero straciłam nasze dziecko i czy teraz znów chce tego. On uważa, ze powinnam 24h/dobe leżeć w łóżku i się nie ruszac, z nikim nie rozmawiac.
Matka tez moja, wie w jakim jestem stanie i ciagle cos ode mnie chce, a jak dzis na nia nakrzyczalam zeby dala mi wrezcie spokoj bo ja nie mam sily w kolko cos za nia zalatwiac to zaczela plakac i zadzwonila do mojej siostry ze ja jestem taka niedobra, opryskliwa, niemilosiernie niemila , wrecz wredna!!!!!

Ty nie martw się innymi bo teraz to WY JESTESCIE NAJWAZNIEJSI ! nie mama i jej chore pretensje tylko Twoje samopoczucie. Musisz mamie wytlumaczyc na spokojnie, ze nie możesz teraz funkcjonować na takich samych obrotach jak kiedyś bo chyba to logiczne skoro jesteś w ciąży. Nie potrafi tego zrozumieć ? Nie martw się.
I nie słuchaj meza, bo w tej kwestii nie ma racji. Masz prawo do zycia takiego jak kiedyś ale niekoniecznie w takim samym tempie. Przede wszystkim żeby DZIDZIA BYLA SZCZESLIWA, NAJPIERW TY MUSISZ BYC ! nie możesz zamartwiac się cudzymi problemami bo to teraz Ciebie powinni zrozumieć najblizsi, a nie Ty wszystkich wokoło.
Ciaza to nie choroba , nie dyskwalifikuje Nas z normalnego zycia, a już na pewno nie powoduje uczulenia na znajomych i wychodzenie z domu. Jeśli maz koniecznie chce Ci pomoc, niech Cie wspiera i pomaga Ci, a nie neguje Twoje postepowanie bo to na pewno nie pomoze zadnemu z Was.
zresztą faceci już tacy wlasnie sa ! :blink:

Ostatnia edycja:
Misia- nie denerwuj się , maluchowi nic nie będzie, żebyś ty wiedziała kochana ileż ja się nerwów nażarłam w drugiej ciąży a moja córka najspokojnieszym z moich dzieci jest:tak:;-) ale teraz już się staraj uspokoić i nie denerwować.

Patuśka- przykro mi :( a czemu twój wykres jest dziwny? jak na niego patrzę to wydaje mi się że jest ok. przecież temperatura rośnie po spadku.

Nuuuśka, happymamma dziekuje. Bo naprawde z nerwow o dzidzie poplakalam sie. najchetniej bym gdzies wyjechala,sama, z dala od rodziny. i odpoczela od wszystkiego. dzis sie chyba zamkne w sypialni i z niej nie wyjde.

happy mama a spojrz na poprzednie tam od razu odcina sie faza wyzsza. A teraz ja cos czulam ze jest nie hallo pisalam dziewczyna z ejest dziwny. No i mam swoje dziwactwo cykl bezowulacyjy.

patu$ka jak się patrzy na Twoje poprzednie cykle, no to tak, masz racje, ale mimo wszystko ten wykres nie jest tragiczny :| :zawstydzona/y:albo ja się nie znam. Nie chce negować zdania lekarza bo to wiadomo, ze jak widział co widział to pewnie ma racje, ale mnie się na Twoja tempka Kochana i tak bardzo podoba.

No ja tez widzialam te pecherzyki nadal mniejsze bo mniejsze ale byly i troche w innym ksztalcie. No coz od nastepnego zastrzyk w dooope i heja

reklama
Do góry