reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Hej dziewczyny ahh ten cykl mnie wykonczy chyba hehe. Wczoraj wieczorem bóle lekkie podbrzusza i jasna krew po wizycie w toalecie myślę sobie no tak dzisiaj rano będzie potop. Niestety temperature zmierzyłam dopiero godzine po wstaniu ale tez noc to byla tragedia wiatr straszny wial syn cos kaszlał pelnia księżyca i noc z głowy. ... więc nie wiem jak sie do niej odnieść ale mam 37 🤔 wczoraj wieczorem mialam i rano 36.7.. póki co okresu nie ma ciekawe co z tego wyjdzie😬 planowo na jutro
Hej!
Ale emocje!! 😁
Rob test dzisiaj

reklama
jeśli chodzi o taki sluz podbarwiony krwia to ja kiedyś go nie zauważałam u siebie (chyba że był to czas kiedy nie patrzyłam na papier przy każdej wizycie w toalecie) później tak samo nie co miesiąc ale pojawiał się przezroczysty sluz podbarwiony krwia, a obecnie u siebie tego nie zauważam chociaż bacznie obserwuje wszystko przez cały cykl.
Nie martwilam sie tym nigdy, ja mysle ze to może wynikać z jakich np wahań hormonalnych.
Kurcze faktycznie, kiedyś nie patrzylam tak na kazdy skrawek papieru 🤣🤣

Hej dziewczyny 😁u mnie 11 tydzień 🤰😁 mam do Was pytanie! Co uważacie na temat noszenie paznokci żelowych w ciąży? Bo są różne teorie na ten temat😅

Hej dziewczyny 😁u mnie 11 tydzień 🤰😁 mam do Was pytanie! Co uważacie na temat noszenie paznokci żelowych w ciąży? Bo są różne teorie na ten temat😅

Serio pytasz dziewczyny, które starają się o ciąże, często latami, często po wielu poronieniach o to co uważamy o noszeniu paznokci w ciąży? Jak masz 11 tydzień to zapytaj na sierpniowych albo wrześniowych mamach (nie chce mi się liczyć na kiedy masz termin)

reklama
Serio pytasz dziewczyny, które starają się o ciąże, często latami, często po wielu poronieniach o to co uważamy o noszeniu paznokci w ciąży? Jak masz 11 tydzień to zapytaj na sierpniowych albo wrześniowych mamach (nie chce mi się liczyć na kiedy masz termin)
No byłam tutaj trochę i wiem, że są tutaj osoby które już są mamami i mają doświadczenie itp 😊 nie uważam że pytanie nie jest na miejscu, ale jeśli cię to uraziło to przepraszam 😊

Do góry