reklama
Weronik@29
Fanka BB :)
Nowy cykl nowe szanse
Ja 10dpo i biało niestety
Tak to prawda tylko przy 13 cyklu to juz sie troche odechciewa... no nic czas pokaże. A u ciebie jeszcze jest szansa
MoniaJ2424
Hej! Mi sie zaraz kończą dni płodne lecz juz po 2 latach sie nie nastawiam
Nel331
A ja to nie wiem ile jestem po owu. Bo testy jak zwykle negatywne ( mam tak co cykl a lekarza potwierdzał do tej pory owu) w tym nie byłam u lekarza i mam co mam. Nie wiem teraz czy się sugerować tym ze w zeszły weekend test był negatywny aleee ta kreska dość mocna i później był śluz z krwią i gdzieś wtedy była owu ale to byłby 6-8dc czy sugerowac się tym okropnym piątkowym bolem najgorszym do tej pory wiec jestem 4dpo. Nie wiem Może to i lepiej bo nienbede liczyć ile jestem dpo i szukać objawów. Czekam na okres bo ja przez 3 lata przychodził to co by miał nagle
Nie przyjść
Nie przyjść
Nantes
A mam pytanie, bo ogólnie szybko mam te cykle stymulowane, ale to ze względu na pcos lekarz od razu działa, aktualnie dietą udało mi się wyjść z IO i homa w czerwcu wynosiła 2,8 a teraz 1,8 co uwazam za mały sukces, tarczyca jest w normie 1,0, clo zadziałało, piękny pęcherzyk plus pęknięcie bez wspomagania. Moje pytanie czy powinnam już męczyć męża o zbadanie nasienia czy pozostawić sytuacje taka jaka jedyne tej chwili, czyli ja na clo + regularny zdrowy seks ?
Jula19
a miał kiedykolwiek robione badanie ?A mam pytanie, bo ogólnie szybko mam te cykle stymulowane, ale to ze względu na pcos lekarz od razu działa, aktualnie dietą udało mi się wyjść z IO i homa w czerwcu wynosiła 2,8 a teraz 1,8 co uwazam za mały sukces, tarczyca jest w normie 1,0, clo zadziałało, piękny pęcherzyk plus pęknięcie bez wspomagania. Moje pytanie czy powinnam już męczyć męża o zbadanie nasienia czy pozostawić sytuacje taka jaka jedyne tej chwili, czyli ja na clo + regularny zdrowy seks ?
Nantes
Nigdya miał kiedykolwiek robione badanie ?
Jula19
to moze warto zrobić chociaz te podstawowe plus morfologia. Lepiej wiedzieć według mnie. Gdyby np okazało sie ze jakiś parametr kuleje to można zacząć cos w tym kierunku robic i nie tracić czasu.Nigdy
reklama
coca
A mam pytanie, bo ogólnie szybko mam te cykle stymulowane, ale to ze względu na pcos lekarz od razu działa, aktualnie dietą udało mi się wyjść z IO i homa w czerwcu wynosiła 2,8 a teraz 1,8 co uwazam za mały sukces, tarczyca jest w normie 1,0, clo zadziałało, piękny pęcherzyk plus pęknięcie bez wspomagania. Moje pytanie czy powinnam już męczyć męża o zbadanie nasienia czy pozostawić sytuacje taka jaka jedyne tej chwili, czyli ja na clo + regularny zdrowy seks ?
Ja bym partnera badała. To nieinwazyjne, szybkie badanie, a będzie wiadomo, jak to wyglada po jego stronie [emoji6] a Ty miałaś robiona drożność może?
Podziel się: