reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A ja to nie wiem ile jestem po owu. Bo testy jak zwykle negatywne ( mam tak co cykl a lekarza potwierdzał do tej pory owu) w tym nie byłam u lekarza i mam co mam. Nie wiem teraz czy się sugerować tym ze w zeszły weekend test był negatywny aleee ta kreska dość mocna i później był śluz z krwią i gdzieś wtedy była owu ale to byłby 6-8dc czy sugerowac się tym okropnym piątkowym bolem najgorszym do tej pory wiec jestem 4dpo. Nie wiem 🤷‍♀️ Może to i lepiej bo nienbede liczyć ile jestem dpo i szukać objawów. Czekam na okres bo ja przez 3 lata przychodził to co by miał nagle
Nie przyjść 😡

A mam pytanie, bo ogólnie szybko mam te cykle stymulowane, ale to ze względu na pcos lekarz od razu działa, aktualnie dietą udało mi się wyjść z IO i homa w czerwcu wynosiła 2,8 a teraz 1,8 co uwazam za mały sukces, tarczyca jest w normie 1,0, clo zadziałało, piękny pęcherzyk plus pęknięcie bez wspomagania. Moje pytanie czy powinnam już męczyć męża o zbadanie nasienia czy pozostawić sytuacje taka jaka jedyne tej chwili, czyli ja na clo + regularny zdrowy seks ?

A mam pytanie, bo ogólnie szybko mam te cykle stymulowane, ale to ze względu na pcos lekarz od razu działa, aktualnie dietą udało mi się wyjść z IO i homa w czerwcu wynosiła 2,8 a teraz 1,8 co uwazam za mały sukces, tarczyca jest w normie 1,0, clo zadziałało, piękny pęcherzyk plus pęknięcie bez wspomagania. Moje pytanie czy powinnam już męczyć męża o zbadanie nasienia czy pozostawić sytuacje taka jaka jedyne tej chwili, czyli ja na clo + regularny zdrowy seks ?
a miał kiedykolwiek robione badanie ?

reklama

Ja bym partnera badała. To nieinwazyjne, szybkie badanie, a będzie wiadomo, jak to wyglada po jego stronie [emoji6] a Ty miałaś robiona drożność może?

Do góry