reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

No byłam tutaj trochę i wiem, że są tutaj osoby które już są mamami i mają doświadczenie itp 😊 nie uważam że pytanie nie jest na miejscu, ale jeśli cię to uraziło to przepraszam 😊

Mnie nie uraziło, jak chcesz znać moje zdanie dla mnie sztuczne paznokcie wyglądają tandetnie - no ale to moje zdanie Twoje może być totalnie inne i nic mi do tego. O szkodliwość najlepiej tak naprawdę zapytać lekarza

reklama
No byłam tutaj trochę i wiem, że są tutaj osoby które już są mamami i mają doświadczenie itp 😊 nie uważam że pytanie nie jest na miejscu, ale jeśli cię to uraziło to przepraszam 😊
Paznokcie żelowe czy hybrydowe nie maja żadnego wpływu na ciąże. Tak samo jak robienie sobie przedłużanych rzęs

Tak, są osoby które są mamami, i są takie które nigdy nimi nie były, i modlą się żeby nimi być :) Bardziej chodzi o fakt, ze zaglądasz do nas rzadko ( bo nie kojarzę Ciebie ostatnio) i pytasz dziewczyn o tak -wybacz Trywialna i blachą rzecz jak pazury. Dziewczyn, ktore tutaj zachodzą w głowę co jest z nimi nie tak, ze nie ujrzały do tej pory II kresek. Także tak, nie ten wątek na takie pytania

reklama
Do góry