reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Dobrze kojarzę Ty Brałaś ten inofem? Endokrynolog mi zalecił to plus jeszcze glucophage xr na noc 1 tabletka.
Ja inofem brałam w 2016 roku i po 3 cyklu się udało (3/7 cs). Także polecałam na prawo i lewo. Mnie też zalecił endo. Miałam nadzieje, że teraz też tak będzie ale to by oznaczało, że właśnie w tym cyklu powinnam zajść… #bezpresji 😂.

reklama
U mnie bóle o których ostatnio pisałam były chyba nie wynikiem endometriozy tylko były to bóle poowulacyjne. Zapewne przez ten płyn który się wylewa po pęknięciu pęcherzyka. 2 dni czułam trn dyskomfort i przeszło. Także super 😄

U mnie bóle o których ostatnio pisałam były chyba nie wynikiem endometriozy tylko były to bóle poowulacyjne. Zapewne przez ten płyn który się wylewa po pęknięciu pęcherzyka. 2 dni czułam trn dyskomfort i przeszło. Także super 😄
A jak tam Twoje samopoczucie po glucophage?
Dostałam też receptę na to ale chyba tak sobie myślę że poczekam na nowy cykl I zacznę brać, czyli od przyszłego tygodnia...

reklama
A jak tam Twoje samopoczucie po glucophage?
Dostałam też receptę na to ale chyba tak sobie myślę że poczekam na nowy cykl I zacznę brać, czyli od przyszłego tygodnia...
Po tym xr super. Nic kompletnie mi się nie dzieje. Mam brać docelowo 2 tabletki więc wtedy zobaczymy ale póki co jeszcze z tym poczekam, po 1 nic mi się nie dzieje. Tylko same pozytywy 😀
A ty dostałaś z jakiego powodu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry