reklama
Weronik@29
Fanka BB :)
Witam w świecie żywych. Śniło mi się że robiłam testy i pozytywy były więc wiedziałam że jak wstanę i zrobię bedzie negatyw.... 11dc. Szyjka wysoko zamknięta mega dużo białego śluzu ale to pewnie z powodu wczorajszych dolegliwości. Nie dość że wymioty itp. To jeszcze tak potworny ból krzyża że nie mogłam wyrobić dzisiaj dzień na dojście do siebie w domku
Jula19
Ja też dzisiaj się średnio czuje. Też mnie coś w krzyżu cmi i jakby lewy jajnik się odzywał co jakiś czas. Nie wiem czy to już objawy zbliżającej się @ czy coś innego... dziś 22dc.Witam w świecie żywych. Śniło mi się że robiłam testy i pozytywy były więc wiedziałam że jak wstanę i zrobię bedzie negatyw.... 11dc. Szyjka wysoko zamknięta mega dużo białego śluzu ale to pewnie z powodu wczorajszych dolegliwości. Nie dość że wymioty itp. To jeszcze tak potworny ból krzyża że nie mogłam wyrobić dzisiaj dzień na dojście do siebie w domku
Weronik@29
Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja po tym roku jestem psychicznie mega wyjeb..... starałam się myśleć pozytywnie ale jak widzę te negatywne testy co miesiąc to mam ochotę to wszystko wywalić do śmietnika te wszystkie witaminy itp.. mam dość normalnie... chyba jestem bliska odpuszczeniu starań
Nel331
Dziewczyny kochane !j doskonale wiem jak sie czujecie! Mnie w styczniu zaczął się 3 rok starań o pierwszego bejbika. Tez mam załamania i chęć rezygnacji. Teraz to już nawet chłop mój się podłamał. Ale z drugiej sorny tak podchodzę do tego na zasadzie „co mi szkodzi?” Regularny seks i tyle, przyjdzie pewnie okres i będzie trochę płaczu a może nie przyjdzie ale prEciez seks i tak będzie..
chociaż ja mam takie myślenie od dni płodnych do okresu. Bo jak on przychodzi to tez mam dola
chociaż ja mam takie myślenie od dni płodnych do okresu. Bo jak on przychodzi to tez mam dola
reklama
Hope99
Też mam jeszcze ok 2 dni do @. Dziś 12dpo. Licząc ostatni cykl to fazę lutealną miałam 13 dni- czyli w środę powinnam mieć @. Ale przed stratą ciąży miałam zazwyczaj 14 dniową więc może być w czwartek.U mnie dzisiaj test negatywny, ale nie tracę nadziei, wykrywał ciążę dopiero od 25 HCG a ja mam jeszcze 2 dni do @
Podziel się: