reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Witam w świecie żywych. Śniło mi się że robiłam testy i pozytywy były więc wiedziałam że jak wstanę i zrobię bedzie negatyw.... 11dc. Szyjka wysoko zamknięta mega dużo białego śluzu ale to pewnie z powodu wczorajszych dolegliwości. Nie dość że wymioty itp. To jeszcze tak potworny ból krzyża że nie mogłam wyrobić 😫😫dzisiaj dzień na dojście do siebie w domku

Witam w świecie żywych. Śniło mi się że robiłam testy i pozytywy były więc wiedziałam że jak wstanę i zrobię bedzie negatyw.... 11dc. Szyjka wysoko zamknięta mega dużo białego śluzu ale to pewnie z powodu wczorajszych dolegliwości. Nie dość że wymioty itp. To jeszcze tak potworny ból krzyża że nie mogłam wyrobić 😫😫dzisiaj dzień na dojście do siebie w domku
Ja też dzisiaj się średnio czuje. Też mnie coś w krzyżu cmi i jakby lewy jajnik się odzywał co jakiś czas. Nie wiem czy to już objawy zbliżającej się @ czy coś innego... dziś 22dc.

A to ja miałam dziś mega dziwne sny, bardzo męczące. Mam pracę zdalną w tym tygodniu więc więcej czasu na myślenie o wszystkim, chociaż ciągle staram się szukać zajęć by nie zajmować głowy ciążowymi tematami.

Dziewczyny kochane !j doskonale wiem jak sie czujecie! Mnie w styczniu zaczął się 3 rok starań o pierwszego bejbika. Tez mam załamania i chęć rezygnacji. Teraz to już nawet chłop mój się podłamał. Ale z drugiej sorny tak podchodzę do tego na zasadzie „co mi szkodzi?” Regularny seks i tyle, przyjdzie pewnie okres i będzie trochę płaczu a może nie przyjdzie ale prEciez seks i tak będzie..
chociaż ja mam takie myślenie od dni płodnych do okresu. Bo jak on przychodzi to tez mam dola

reklama
U mnie dzisiaj test negatywny, ale nie tracę nadziei, wykrywał ciążę dopiero od 25 HCG a ja mam jeszcze 2 dni do @
Też mam jeszcze ok 2 dni do @. Dziś 12dpo. Licząc ostatni cykl to fazę lutealną miałam 13 dni- czyli w środę powinnam mieć @. Ale przed stratą ciąży miałam zazwyczaj 14 dniową więc może być w czwartek. 🙈

Do góry