Estuś
Moderator
No coś Ty , mój z porannego chyba nawet bledszy trochę niż Twój z wieczornego . Wybierasz się jutro na bete ?Przecież są takie same wydaje się mój slabszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś Ty , mój z porannego chyba nawet bledszy trochę niż Twój z wieczornego . Wybierasz się jutro na bete ?Przecież są takie same wydaje się mój slabszy
Jeśli chodzi o biustonosz to zawsze ide do sklepu bo musi idealnie pasować i być wygodny. Ale ogólnie ciężko jest trafić na 70 BJa też niby patrzę na rozmiarowke ale najgorzej jeśli chodzi o biust.. jakieś usztywniane są za wielkie, z kolei sama koronką odpada, a ciężko mi znaleźć coś takiego jakby z gąbka
SuperNo więc zrobiłam...
Jutro idę robić badania ale na nfz. Jak będę szła jeszcze przebadać poziom magnezu i potasu w tym tyg też to możliwe że dołożę betę. Wolę się nie nastawiać jakoś mocno.No coś Ty , mój z porannego chyba nawet bledszy trochę niż Twój z wieczornego . Wybierasz się jutro na bete ?
@olka11135 jeszcze toU mnie następna @ wypada na 06.02
Kiedy poronilaś? To pierwszy cykl po?swoją droga nie mogę się już doczekać wizyty u lekarza po tym moim poronieniu - mam niesamowite wrażenie ze mam śluz płodny ( wewnętrzne ja mówi ze nie wolno próbować- muszę się przebadać , ale z drugiej już bym działała ) aż nie mogę się doczekać żeby mówić
Kiedy się znowu testuje ! Ale trzymam nogi złączone zamówię coś ciekawego na przyszły miesiąc dla urozmaicenia codzienności. Mam nadzieje ze lekarz wizyta badania diagnoza będzie ekspresowa i szybko będę mogła przezywać próby na nowo
Gratulacje !No więc zrobiłam...