reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

No więc zrobiłam...

Załączniki

• IMG_20220109_203222935~2.jpg
    IMG_20220109_203222935~2.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 149
reklama
Mam nadzieje, że moje xs beda pasowac 😂😂 ale jak sprawdzałam na rozmiarówkę sklepu to powinny być 😄 zawsze kupuję ze sklepów gdzie dokładnie jest podana rozmiarówka lub z takich, z których już kupowałam wcześniej bo też już nie raz się nacięłam. Niby xs a się okazuje, że wygląda jak m.
Dużą uwagę teraz właśnie na to zwracam jak synkowi ubrania kupuję 😂
Ja też niby patrzę na rozmiarowke ale najgorzej jeśli chodzi o biust.. jakieś usztywniane są za wielkie, z kolei sama koronką odpada, a ciężko mi znaleźć coś takiego jakby z gąbka

Gratuluję wszystkim zaciążonym [emoji2956] i trzymam kciuki za te które na dniach testują.

U mnie owu teoretycznie we wtorek, ale przy tym cienkim Endo i fakcie że to z prawego jajnika to ten cykl odpuszczam. Owszem seks tak, ale bez spiny. Jutro jeszcze kontrola u gina, ale cudów się nie spodziewam.

Ale mam pytanie, bo będę mieć tą drożność robiona, i muszę najpierw mieć wymaz, i mój gin wspominał że mogę zamówić pakiet przez neta, przynieść do niego żeby go pobrał i wysłać. Pytanie czy któraś z Was kupowała coś takiego?

Jaka cena? Gdzie szukać?[emoji848]

reklama
Do góry