Jaki malutki brzuszek jak na 8 miesiącWiesz co może zależy od rozmiarówki bo ja nie mam jakiś wielkich piersi - ale u profesjonalnej brafiterki miałam w czasie karmienia nawet 70G
Tu np szlam na wesele do znajomych w 8 miesiącu w sumie cycki faktycznie większe niż brzuch
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Lekarze dawali zielone światło po 1 miesięczne po zabiegu?3 tyg temu miałam zabieg ( drugi w roku 2021 ) i ckm na 1 okres po nim żeby zacząć od nowa i od nowa aż do skutku
kasiaa91
Noooo w gratisie do mikrobrzucha i sporego dziecka w środku, dostałam taki ucisk na żyłę główną że regularnie odcinało mi dopływ krwi do serca, mdlałam, musiałam mieć cc na pochylonym o 30 stopni stole itp. Ostatni miesiąc ciąży to była masakra - leżałam na lewym boczku albo odpływałam.Jaki malutki brzuszek jak na 8 miesiąc
Paradoksalnie mogło to uratować mi dziecko - okazało się że miałam przyczep błoniasty i pęknięcie wód mogłoby być niebezpieczne.
A tak miałam przymusowy leżący tryb życia z innego powodu.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Też musiałam leżeć niestety. W ostatnich 4 tygodniach to właściwie pół leżeć bo jak sie kładłam na płasko to mnie bezdechy brały. W ogóle oddychać nie mogłam tak mi mały uciskałNoooo w gratisie do mikrobrzucha i sporego dziecka w środku, dostałam taki ucisk na żyłę główną że regularnie odcinało mi dopływ krwi do serca, mdlałam, musiałam mieć cc na pochylonym o 30 stopni stole itp. Ostatni miesiąc ciąży to była masakra - leżałam na lewym boczku albo odpływałam.
Paradoksalnie mogło to uratować mi dziecko - okazało się że miałam przyczep błoniasty i pęknięcie wód mogłoby być niebezpieczne.
A tak miałam przymusowy leżący tryb życia z innego powodu.
salamandra66
Hej gratuluje wszystkich pozytywów
U mnie okres się kończy dziś 5dc i przymusowe wolne bo młody chory Wiec w sumie nudy
U mnie okres się kończy dziś 5dc i przymusowe wolne bo młody chory Wiec w sumie nudy
kasiaa91
Ja miałam mega początki, zero mdłości i czułam się super. 9 miesiąc mnie pokonałJeju to współczuję wam dziewczyny.
Ja cała ciążę jedna i druga totalnie na luzie.
Chyba dlatego teraz taka lipa w przyrodzie nic nie ginie
Madame83
Ja podobnie, test, jest ciąża i poród. Jak pomyślę sobie, jak człowiek za młodu bezstresowo podchodził do tego wszystkiego... Nie to co teraz wczoraj miałam jakiś dołek psychiczny, ale po rozmowie z mężem wyszłam na prostą i dziś już lepiej Sama byłam zdziwiona tym co się wczoraj że mną działo. Muszę sobie powtarzać, że trzeba myśleć pozytywnie, bo zamartwianie się nic mi nie pomoże, a może wręcz zaszkodzić.
Dziś testy ciemniejsze niż wczoraj, ból w macicy wczoraj ustał, plamienia też, beta i progesteron będą wieczorem wyniki. Chyba jakoś do mnie jeszcze nie dociera, że to się dzieje naprawdę.
Dziś testy ciemniejsze niż wczoraj, ból w macicy wczoraj ustał, plamienia też, beta i progesteron będą wieczorem wyniki. Chyba jakoś do mnie jeszcze nie dociera, że to się dzieje naprawdę.
Załączniki
salamandra66
U mnie było mega spoko poza cukrzyca i zastrzykami do 30 tc, wtedy miałam mega krwotok i trafiłam do szpitala a tak to nawet w remoncie pomagałam itd krwawienie nie ustalili skąd i wróciłam po paru dniach do domu bo z młodym było wszystko ok
reklama
Estuś
Moderator
Jeju jak się cieszę ! Gratulacje !!Ja podobnie, test, jest ciąża i poród. Jak pomyślę sobie, jak człowiek za młodu bezstresowo podchodził do tego wszystkiego... Nie to co teraz wczoraj miałam jakiś dołek psychiczny, ale po rozmowie z mężem wyszłam na prostą i dziś już lepiej Sama byłam zdziwiona tym co się wczoraj że mną działo. Muszę sobie powtarzać, że trzeba myśleć pozytywnie, bo zamartwianie się nic mi nie pomoże, a może wręcz zaszkodzić.
Ps. Aż jestem ciekawa naszych bet , bo idziemy łeb w łeb
Podziel się: