kasiaa91
Fanka BB :)
To poszukaj sobie 70E-70HJeśli chodzi o biustonosz to zawsze ide do sklepu bo musi idealnie pasować i być wygodny. Ale ogólnie ciężko jest trafić na 70 B
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To poszukaj sobie 70E-70HJeśli chodzi o biustonosz to zawsze ide do sklepu bo musi idealnie pasować i być wygodny. Ale ogólnie ciężko jest trafić na 70 B
Jak dobrze że ja mam 80 CTo poszukaj sobie 70E-70H
Jak karmiłam miałam D i masakra. Nie chciałabym takich na codzień ciężkie to, nie wygodne i wyglądałam na maxa dziwnie przy swojej figurze z nimiTo poszukaj sobie 70E-70H
Wiesz co może zależy od rozmiarówki bo ja nie mam jakiś wielkich piersi - ale u profesjonalnej brafiterki miałam w czasie karmienia nawet 70GJak karmiłam miałam D i masakra. Nie chciałabym takich na codzień ciężkie to, nie wygodne i wyglądałam na maxa dziwnie przy swojej figurze z nimi
3 tyg temu miałam zabieg ( drugi w roku 2021 ) i ckm na 1 okres po nim żeby zacząć od nowa i od nowa aż do skutkuKiedy poronilaś? To pierwszy cykl po?
Hej dziewczyny u mnie zero objawow na @. Wstałam i.. nic
No to testujHej dziewczyny u mnie zero objawow na @. Wstałam i.. nic
Też tak myślęMoże warto powtórzyć test skoro dziś na betę nie dasz rady
Taki brzuch to ja mialam w 4 msc ciążyWiesz co może zależy od rozmiarówki bo ja nie mam jakiś wielkich piersi - ale u profesjonalnej brafiterki miałam w czasie karmienia nawet 70G
Tu np szlam na wesele do znajomych w 8 miesiącu w sumie cycki faktycznie większe niż brzuch