reklama
Estuś
Moderator
Kurczę od gory idą same pozytywy i byle tak do samego dołu w tym roku ! może u Ciebie jeszcze tez coś z tego będzie !gratuluje jak wy to robicie wszystkie, ze macie dwie kreski
Suoal
Aktywna w BB
Jak by Ci to powiedzieć... Na kwiatku i pszczółce? Hahha :* zrobiłam w tym cyklu jak zalecała moja gin jeszcze przy wcześniejszej ciąży i pykło najwidoczniej. W dodatku biorę od czerwca "pregna start" bardzo polecana przez moja gin i faktycznie jak po 1 ciąży o którą długo się starałam i straciłam zaczęłam brać pregne i zastosowałam się do poleceń to 1 cykl i pyk. później w ciąży pregna plusgratuluje jak wy to robicie wszystkie, ze macie dwie kreski
Suoal
Aktywna w BB
Nie okres miałam dostać 10 ale po wprowadzeniu owulacji którą miałam zateatowaną przesunęło się do 12 i miałam robić 12, ale tu laski piszą że robią testy to wysłałam swojego męża i zrobiłam dopiero co wrzuciłam więc z wieczornego. W ogóle się nie spodziewałam że coś zobaczę. Szok. Najprawdopodobniej to ok. 4 tydzień. Wiadomo... To już coś widać Wasze na teście. We wtorek powtórzę bo akurat zamówiłam testy i mają przyjść tylko teraz po co hahaSuper
Testowałaś w dniu @? Bo kreska konkret
Estuś
Moderator
Kurde my akurat w tym miesiącu codzinnie szliśmy do sypialni i to jeszcze wieczorkiem jakieś winko itd jakoś bardziej rozluźnialo i się nie myślało aż tak..Tez bym chciała wiedzieć
Estuś
Moderator
Powiem Ci , ze super masz ta kreskę i to jeszcze z wieczornego moczu , ja mam termin tez gdzies na 12 ale mojej kreski do Twojej nie ma co porównywaćNie okres miałam dostać 10 ale po wprowadzeniu owulacji którą miałam zateatowaną przesunęło się do 12 i miałam robić 12, ale tu laski piszą że robią testy to wysłałam swojego męża i zrobiłam dopiero co wrzuciłam więc z wieczornego. W ogóle się nie spodziewałam że coś zobaczę. Szok. Najprawdopodobniej to ok. 4 tydzień. Wiadomo... To już coś widać Wasze na teście. We wtorek powtórzę bo akurat zamówiłam testy i mają przyjść tylko teraz po co haha
Załączniki
klaudioszek
Fanka BB :)
gratulacje :* dobra passa trwa, oby tak do końca listy. Powiedz te kłucia w podbrzuszu o których pisałaś wcześniej były w okolicy jajnika czy raczej po środku podbrzusza? Pytam bo często dziewczyny w okolicy zagnieżdżenia piszą że czuły kłucie jakby igłą je ktoś kłuł.No więc zrobiłam...
Suoal
Aktywna w BB
Przecież są takie same wydaje się mój slabszyPowiem Ci , ze super masz ta kreskę i to jeszcze z wieczornego moczu , ja mam termin tez gdzies na 12 ale mojej kreski do Twojej nie ma co porównywać
reklama
Suoal
Aktywna w BB
Wiesz co no czułam szpilki raz. W jednym raz w drugim jajniku po paru dniach. Od wczoraj mam straszny ból podbrzusza, zaraz po teście skontaktowałam się z moją lekarz super że można na nią liczy czy niedziela czy późny wieczór już mam leki. Narazie czekam do wizyty narazie będę was obserwować, we wtorek zrobię i pokaże też test.gratulacje :* dobra passa trwa, oby tak do końca listy. Powiedz te kłucia w podbrzuszu o których pisałaś wcześniej były w okolicy jajnika czy raczej po środku podbrzusza? Pytam bo często dziewczyny w okolicy zagnieżdżenia piszą że czuły kłucie jakby igłą je ktoś kłuł.
Podziel się: