reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ale to są ogóle zalecenia z Polski więc nie bardzo wiem do czego się teraz odnosisz. Tak jak napisałam opinie randomowej użytkowniczki forum, która raczej nie jest lekarzem średnio mnie interesują 😉
Ale ja tu nie wyraziłam żadnej opinii.
Masz bardzo wysokie mniemanie o sobie, jak na randomową użytkowniczkę forum:) podlinkuj zatem te „ogólne zalecenia” wraz z obowiązującym źródłem :)

reklama
Można mi dać ❌ 4 dni przed terminem bez tradycyjnych dwóch dni plamien pojawiła się już żywa krew... No nawet na biel na teście nie można sobie popatrzeć 🤣
Jak pisałam wyżej... Nigdy nie mów nigdy. Tydzień przed okresem miałam testy negatywne. Krew żywą ale bez skrzepów. Później koniec w dniu okresu zrobiłam test pozytywny ale ledwo widoczny. Następnego dnia tak mnie zalało że płakałam jak bóbr dzwoniąc do ginki powiedziała tylko duphaston i leżec Do wizyty. Teraz mój "okres ma 20msc. I właśnie nie śpi nadal 😂😂😂

Jak pisałam wyżej... Nigdy nie mów nigdy. Tydzień przed okresem miałam testy negatywne. Krew żywą ale bez skrzepów. Później koniec w dniu okresu zrobiłam test pozytywny ale ledwo widoczny. Następnego dnia tak mnie zalało że płakałam jak bóbr dzwoniąc do ginki powiedziała tylko duphaston i leżec Do wizyty. Teraz mój "okres ma 20msc. I właśnie nie śpi nadal 😂😂😂
Cieszę się bardzo ☺️ choć u siebie już na nic nie liczę... Normalnie to by nie było nic nadzwyczajnego ale wiedząc że trzeba będzie zawiesic starania jednak zrobiło mi się wyjątkowo przykro 🙁 mogło choć poczekać do nowego roku a nie psuć mi nastrój na Sylwka 😎

Cieszę się bardzo ☺️ choć u siebie już na nic nie liczę... Normalnie to by nie było nic nadzwyczajnego ale wiedząc że trzeba będzie zawiesic starania jednak zrobiło mi się wyjątkowo przykro 🙁 mogło choć poczekać do nowego roku a nie psuć mi nastrój na Sylwka 😎
Możesz się legalnie i odpowiedzialnie napić jutro 🤷🏽‍♀️

Hej dziewczyny 🤚 nie pisałam dłuuugo bo w sumie tkwiłam w zawieszaniu przez te zachwiane cykle. Gratuluje wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie😍😍 czytam was na bieżąco ale nie pisałam bo nie było się czym chwalić. Odwiedzialam nowa gin. Tym razem na NFZ i przeszłam zadziwiająca wizytę. Byłam w sumie pierwszy raz na takiej wizycie, która odbyła się bez usg, na nie muszę udać się oddzielnie. Przebadała mnie jedynie ręcznie 🤦🏼‍♀️ Uznała, że jej zdaniem @ będzie niedługo. Myślę jakiś szarlatan. Nie mialam @ od 21 września i babka mi mówi na podstawie takiego badania, że będzie niedługo. Gdzie mój gin do którego chodziłam prywatnie twierdził, że nie wie kiedy będzie @ patrząc na usg. U gin byłam 17 grudnia, @ przyszła 28.12 byłam w totalnym szoku. Nie jest na pewno skąpa więc też tekst od gin prywatnie,, endometrium jak u kobiety przy menopauzie '' może jednak nie ma pokrycia 😉 Karmie jeszcze i prawdopodobnie stąd te rozwalone cykle. Także cieszę się obecnie z @😅

reklama
Do góry