Luna88
Fanka BB :)
Przepraszam że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale podczytuje Was czasem jeszcze chociaż teraz już rzadko ze względu na samopoczucie ale trzymam kciuki. Może spróbuj tak jak ja w udanym cyklu. 4/5 dni przerwy z seksem ale nie więcej i nie mniej do owu, monitoring, testy owulacyjne( ja tylko testy ale u mnie owu prawie zawsze na drugi dzień po pozytywnym). I przytulanki dopiero w tym konkretnym dniu albo jak najbardziej zbliżonym czasie. Moja koleżanka starała się z mężem też dwa lata i udało się jak oboje kompletnie nie mieli czasu za to trafili raz a porządnie w owu. Wiem że nie u każdego się sprawdzi ale taka przerwa i kilku dni powinna wzmocnić nasienie a seks w owu dać największe szanse. Mi np nie wychodziło jak staraliśmy się w dzień pozytywnego testu. Trzymam kciuki jeszcze razDziewczyny na po wizycie lekarz powiedział, ze inseminacja nie ma sensu bo wydamy kasę a z nami nie ma problemu w sensie, u mnie owulacje występują naturalnie, drożność jest, badania ok. Męża nasienie ok. Powiedział ze mamy się starać z lekami na stymulację i 3-4 cykle. Potem in vitro już jedynie i jak się nie powiedzie to jakieś badania genetyczne lub immunologiczne