reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ale to są ogóle zalecenia z Polski więc nie bardzo wiem do czego się teraz odnosisz. Tak jak napisałam opinie randomowej użytkowniczki forum, która raczej nie jest lekarzem średnio mnie interesują 😉
Ale ja tu nie wyraziłam żadnej opinii.
Masz bardzo wysokie mniemanie o sobie, jak na randomową użytkowniczkę forum:) podlinkuj zatem te „ogólne zalecenia” wraz z obowiązującym źródłem :)

reklama
Można mi dać ❌ 4 dni przed terminem bez tradycyjnych dwóch dni plamien pojawiła się już żywa krew... No nawet na biel na teście nie można sobie popatrzeć 🤣
Jak pisałam wyżej... Nigdy nie mów nigdy. Tydzień przed okresem miałam testy negatywne. Krew żywą ale bez skrzepów. Później koniec w dniu okresu zrobiłam test pozytywny ale ledwo widoczny. Następnego dnia tak mnie zalało że płakałam jak bóbr dzwoniąc do ginki powiedziała tylko duphaston i leżec Do wizyty. Teraz mój "okres ma 20msc. I właśnie nie śpi nadal 😂😂😂

Jak pisałam wyżej... Nigdy nie mów nigdy. Tydzień przed okresem miałam testy negatywne. Krew żywą ale bez skrzepów. Później koniec w dniu okresu zrobiłam test pozytywny ale ledwo widoczny. Następnego dnia tak mnie zalało że płakałam jak bóbr dzwoniąc do ginki powiedziała tylko duphaston i leżec Do wizyty. Teraz mój "okres ma 20msc. I właśnie nie śpi nadal 😂😂😂
Cieszę się bardzo ☺️ choć u siebie już na nic nie liczę... Normalnie to by nie było nic nadzwyczajnego ale wiedząc że trzeba będzie zawiesic starania jednak zrobiło mi się wyjątkowo przykro 🙁 mogło choć poczekać do nowego roku a nie psuć mi nastrój na Sylwka 😎

Cieszę się bardzo ☺️ choć u siebie już na nic nie liczę... Normalnie to by nie było nic nadzwyczajnego ale wiedząc że trzeba będzie zawiesic starania jednak zrobiło mi się wyjątkowo przykro 🙁 mogło choć poczekać do nowego roku a nie psuć mi nastrój na Sylwka 😎
Możesz się legalnie i odpowiedzialnie napić jutro 🤷🏽‍♀️

Hej dziewczyny 🤚 nie pisałam dłuuugo bo w sumie tkwiłam w zawieszaniu przez te zachwiane cykle. Gratuluje wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie😍😍 czytam was na bieżąco ale nie pisałam bo nie było się czym chwalić. Odwiedzialam nowa gin. Tym razem na NFZ i przeszłam zadziwiająca wizytę. Byłam w sumie pierwszy raz na takiej wizycie, która odbyła się bez usg, na nie muszę udać się oddzielnie. Przebadała mnie jedynie ręcznie 🤦🏼‍♀️ Uznała, że jej zdaniem @ będzie niedługo. Myślę jakiś szarlatan. Nie mialam @ od 21 września i babka mi mówi na podstawie takiego badania, że będzie niedługo. Gdzie mój gin do którego chodziłam prywatnie twierdził, że nie wie kiedy będzie @ patrząc na usg. U gin byłam 17 grudnia, @ przyszła 28.12 byłam w totalnym szoku. Nie jest na pewno skąpa więc też tekst od gin prywatnie,, endometrium jak u kobiety przy menopauzie '' może jednak nie ma pokrycia 😉 Karmie jeszcze i prawdopodobnie stąd te rozwalone cykle. Także cieszę się obecnie z @😅

reklama
Do góry