kosik_3
Fanka BB :)
Może bliźniaki? Duża ta beta Ja bym bardzo chciała dla mnie taki scenariusz
OMG nie strasz to by była załamka haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może bliźniaki? Duża ta beta Ja bym bardzo chciała dla mnie taki scenariusz
Ja czekam na testowanie niedługo to chętnie przejmę te bliźniaki To już moja ostatnia ciaza a marzę skrycie o 4 dzieci. Świadomie na pewno się nie zdecydujemy na kolejną a tak to byłby prezencik od losuOMG nie strasz to by była załamka haha
Hahaha no zobaczymy czy to sprawka ananasaTen ananas może rzeczywiście ma magiczną moc. U mnie też w tym cyklu wjechał świeży, a dziś już taka beta
Tak. I myślę jak to zrobić, żeby nie zużyć 30 testów ciążowych na pewno będę badać jeszcze progesteron ok 7 dpo żeby zobaczyć, czy on w ogóle wzrasta do jakiegoś sensownego poziomu w fazie lutealnej. A Ty masz już okres, dobrze kojarzę?Ooo to za dwa tygodnie testujemy
Mnie tez znowu chyba dopadło coś...tez jaki takie kremowe cos a dzisiaj na wkładce jakby troche zolte. I nie wiem co to i skąd...orientujecie się czy to może być przez progesteron który biorę bo pamiętam że jak brałam w zeszłym roku dopochwowo to miałam jakieś takie uplawy właśnie...a teraz mam pod język....Ja też się zastanawiam czy u mnie właśnie nie ma jakiejś infekcji, bo zawsze przed okresem mam Saharę, a teraz mokro cały czas, tzn ten śluz taki niby bez grudek ale biały. Moja siostra miała infekcje i właśnie tylko tym śluzem się objawiła, żadnych innych dolegliwości nie miała.
Ja czekam na testowanie niedługo to chętnie przejmę te bliźniaki To już moja ostatnia ciaza a marzę skrycie o 4 dzieci. Świadomie na pewno się nie zdecydujemy na kolejną a tak to byłby prezencik od losu
Ja jeszcze 2 miesiące temuTo my na drugie ledwo się zdecydowaliśmy, syn ma prawie 5 lat a ja jeszcze rok temu zarzekałam się że będę miała tylko jedno
Ja brałam teraz proga dopochwowo I nie miałam żadnych upławów. Jedynie osłonka tabletki po rozpuszczeniu wypływała ale to rano a w ciągu dnia nicMnie tez znowu chyba dopadło coś...tez jaki takie kremowe cos a dzisiaj na wkładce jakby troche zolte. I nie wiem co to i skąd...orientujecie się czy to może być przez progesteron który biorę bo pamiętam że jak brałam w zeszłym roku dopochwowo to miałam jakieś takie uplawy właśnie...a teraz mam pod język....
Ooo to super. Jakoś masz teraz wizytę chyba, tak?Dobra, u mnie to chyba jednak nie infekcja, a jakieś szybsze dni płodne. Mam pełno rozciagliwego śluzu, dziwne trochę, że tak szybko, bo dziś dopiero 10dc, a owulacje mam 17/18 zwykle.