Zaznaczyłam dzisiaj w apce 1dc bo coś tam rano poleciało i z tej okazji również nie pojechałam na krew, ale do tej pory cisza. Bóle brzucha i zmęczenie jest, więc pewnie do wieczora się rozkręciTak. I myślę jak to zrobić, żeby nie zużyć 30 testów ciążowych na pewno będę badać jeszcze progesteron ok 7 dpo żeby zobaczyć, czy on w ogóle wzrasta do jakiegoś sensownego poziomu w fazie lutealnej. A Ty masz już okres, dobrze kojarzę?
reklama
Jula19
Fanka BB :)
Hmmm to nie wiem co to za zawirowania u mnie.Ja brałam teraz proga dopochwowo I nie miałam żadnych upławów. Jedynie osłonka tabletki po rozpuszczeniu wypływała ale to rano a w ciągu dnia nic
Ja jeśli chodzi o jakieś infekcje to nigdy nie miałam. Dopiero w tamtym roku przy tym progesteronie dopoch miałam jakieś dziwne uplawy.
U
użytkowniczka Co
Gość
Tak, 30.12 o 16:40.Ooo to super. Jakoś masz teraz wizytę chyba, tak?
Stresuje mnie to.
Magda 1996
Bibi89
Moze tez zalezy od składu tabletek itp.Hmmm to nie wiem co to za zawirowania u mnie.
Ja jeśli chodzi o jakieś infekcje to nigdy nie miałam. Dopiero w tamtym roku przy tym progesteronie dopoch miałam jakieś dziwne uplawy.
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja brałam cała ciążę z synem i też tak miałam. Lekarz mówił, że to normalne.Hmmm to nie wiem co to za zawirowania u mnie.
salamandra66
Ja nigdy nie miałam infekcji w postaci samych upływow , zawsze przy tym jakieś swędzenie lub pieczenie wiec może to od progesteronu
Magda 1996
Oec nie wytrzymałam do jutra jak narazie nie widać nic prócz cienia, którego znowu nie widać na zdjęciu ale test robiony teraz a jestem 10dpo,czekam do jutra
reklama
Bibi89
Co badałas?Ja dzisiaj był na badaniach od rana. Straciłam 530 zł. Zaraz muszę jeszcze usiąść zamówić mojemu jakieś witaminy takze aż się boję ile to mnie wyniesie....
Podziel się: