reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny, mam wyniki badań, no przyznaje że jestem w szoku 😲

Załączniki

• a88dc3c7-c8db-4ca5-8d78-10e1d7d0c9e0.jpg
    a88dc3c7-c8db-4ca5-8d78-10e1d7d0c9e0.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 128
Masakra. To teraz pytanie, kto się myli, testy, usg czy paprotki 🤣

Nie wiem jak paprotki ;) ale testy owu pokazują wzrost LH, a ten może być nawet i bez owulacji. Jak dobry lekarz i dobre USG to ja bym jednak ufała jemu zdecydowanie bardziej. U mnie testy owu nie wychodzą, bo ja mam jajniki trochę jak przy PCOS czyli jest dużo pęcherzyków na raz.

Ja jeżeli miałabym coś polecać coś z domowych metod to u mnie sprawdziła się temperatura

@olka11135 możesz wkleić te badania raz jeszcze?

I druga rzecz. Wbiłam na stronę kliniki, żeby się zorientować odnośnie badań nasienia. Ponieważ tego jest mnóstwo, to które z tych badań warto zrobić? Co polecacie jako forumowy komitet ds ginekologiczno- położniczych ze specjalizacją leczenia niepłodności 😅

Można zacząć od podstawowych bo są raczej dość tanie. Z tym, że już się spotkałam tutaj z tym, że wyniki podstawowe były super, a fragmentacja była słaba i to tam był problem, ale to jest chyba sporo droższe. My raczej będziemy więc robić pełne badania, żeby od razu był z głowy, ale raczej na końcu bo nie sądzę by u męża był jakiś problem. Wręcz przeciwnie

Dziewczyny, mam wyniki badań, no przyznaje że jestem w szoku 😲

Gratulacje! Piękny wynik :)

reklama
U mnie jakby tez. Jak długie Ty masz cykle, Bibku z Barselony, oraz jak Twoje zdrowie?

@Madame83 gdzie się zagubiłaś?
Kochana ja mam 27-28 dni, czasem 26, poprzedni był 46 wiec się bałam ale z progiem udało się idealnie w 28 dniu, czyli dzis (czyli cykl 27d - zakreciłam)

A zdrowie troszkę moze i lepiej, z humorem gorzej ale taka kolej rzeczy...
Teraz owu mniej więcej na 8.01 wypada i testowanie na ok 22.01... ale wjeżdża tez dietka i suple z ananasa 🤣🤣 i będę pracować nad niemyśleniem 🤣🤣

Do góry