L
Ladycarooo
Gość
Jesteś w ciąży i masz dobry porgOdebrałam dziś betę i progesteron, nie znam się chyba na tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś w ciąży i masz dobry porgOdebrałam dziś betę i progesteron, nie znam się chyba na tym
Czyliw wszystko ok? Bo betę jeszcze umiem odczytać ale progesteron to czarna magiaJesteś w ciąży i masz dobry porg
Owulacja prawdopodobnie wypadła 16 listopada i wtedy właśnie był stosunek był to 13 dzień cylku a cykle mam 28dniowe a u ciebie jak sprawa wygląda? Dołączyłam tutaj wczoraj i nie jestem na bieżącoJuż myślałam, że działa forum, ale widzę że znowu mam problem z cytowaniem.
@Magda 1996 jak nie wiadomo kiedy była owulacja to tak naprawdę ciężko powiedzieć kiedy można robić test, żeby był na pewno w 100% wiarygodny (no chyba, że stosunek był też tylko tego jednego dnia, to ciut łatwiej wyliczyć). Ogólnie myślę, że 15/16 dni po owulacji przy braku okresu można zrobić test kiedy się chce i powinien być wiarygodny. Ale ja nawet w 6tc robiłam rano
Ogolnie bardzo ładne wyniki ale nie wiem czy nie mylę odnośnie przyrostu ostatnio robiłaś 2 czy 3 dni temu? Bo wtedy chyba było jakoś 45? Popraw mnie jak się mylęOdebrałam dziś betę i progesteron, nie znam się chyba na tym
Dwa dni temu, na kalkulatorze bety wyskakuje mi ze dobry przyrostOgolnie bardzo ładne wyniki ale nie wiem czy nie mylę odnośnie przyrostu ostatnio robiłaś 2 czy 3 dni temu? Bo wtedy chyba było jakoś 45? Popraw mnie jak się mylę
To serdecznie gratuluję wolałam się upewnić że nie mieszam Twoich wyników z kimś innymDwa dni temu, na kalkulatorze bety wyskakuje mi ze dobry przyrost
Tak wtedy dwa dni temu było prawie 46, dziś już taki. Czy ladnie rośnie?To serdecznie gratuluję wolałam się upewnić że nie mieszam Twoich wyników z kimś innym
Przy jakiej normie to 331? Ja miałam 50 przy normie do 23 i ginekolog twierdziła że wysoko
Chyba powoli wchodzę w ten etap... Wprawdzie to dopiero 3 cs, ale ja dość szybko tracę zapałChyba po kilku cyklach łapie się dystans
no to super czyli prolaktyna nie jest problememDobra, chyba okazuje się, że jednak jestem debilem
Bo ja mam 331 mlU/l - a to 16,55 ng/ml