reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie nic nie wycieka, nie mam żadnych innych objawów takiej wysokiej prolaktyny bo miesiąc temu było okej. Ale teraz się dowiedziałam, że ona łatwo ulega wzrostowi - a u mnie i stres i badania na biegu ale z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że aż tyle by wzrosła tylko przez takie pierdoły.

No i czym jednak ten progesteron 14,6 pozwala mi stwierdzić w takim razie, że owulacja była? Czy jednak nie bo to nie możliwe przy takiej prolaktynie? Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi :D
Progesteron mowi ze pwulacja raczej byla 🙂
U mnie leci mleko ale ja od niecałych 6 msc nie karmię i niby tak do roku nawet moze byc ale powiem ze dosc sporo tych kropli wiec prolaktyna pewnie nie niska ale nie bede badac skoro mam owulacje. U mnie stres caly czas bo mam zaburzenia lękowe ale przed urodzeniem dziecka prolaktyna byla zawsze w normie bo mialam badana

reklama
Progesteron mowi ze pwulacja raczej byla 🙂
U mnie leci mleko ale ja od niecałych 6 msc nie karmię i niby tak do roku nawet moze byc ale powiem ze dosc sporo tych kropli wiec prolaktyna pewnie nie niska ale nie bede badac skoro mam owulacje. U mnie stres caly czas bo mam zaburzenia lękowe ale przed urodzeniem dziecka prolaktyna byla zawsze w normie bo mialam badana

Nie, no już wyszło że jestem debilem. Ja miałam mleko jeszcze 2 lata po KP :o
Teraz jestem 3 i w sumie już nic nie wycieka. Ja kiedyś słyszałam, że to mleko jest celowo w razie czego, gdyby się nagle okazało że jednak tego ssaka trzeba jeszcze dokarmić z jakiegoś powodu.

Dla mnie organizm kobiety to jest coś niesamowitego

Nie, no już wyszło że jestem debilem. Ja miałam mleko jeszcze 2 lata po KP :o
Teraz jestem 3 i w sumie już nic nie wycieka. Ja kiedyś słyszałam, że to mleko jest celowo w razie czego, gdyby się nagle okazało że jednak tego ssaka trzeba jeszcze dokarmić z jakiegoś powodu.

Dla mnie organizm kobiety to jest coś niesamowitego
O tak to prawda jestesmy niesamowitymi stworzeniami 😃

U mnie dziś narzeczony zajmuje się synkiem a ja wypoczywam w łóżeczku z moimi bólami podbrzusza i samopoczuciem do kitu 🙂

Bardzo ladnie ☺️ ja to bym się raczej zastanawiała jak będzie dalej szło tak ładnie czy nie ma tam dwóch fasolek 😁 przyrost piękny ☺️
Nie ma sie co tu zastanawiac. Przyrosty przy blizniakach wcale nie roznia sie od przyrostow ciaz pojedynczych. Ja mialam przyrosty poczatkowe po 350% i mam 1 synka. Na poczatku beta tak rosnie i jest to ok ale wcale nie swiadczy o ciazy mnogiej.

reklama
Do góry