Magda 1996
Fanka BB :)
Nie robiłam minitoringu hmm okresu jeszcze nie mam, nie wiem czy nie zrobię dzisiaj testu bo na tym etapie już chyba nie musi być z porannego moczu prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robiłam minitoringu hmm okresu jeszcze nie mam, nie wiem czy nie zrobię dzisiaj testu bo na tym etapie już chyba nie musi być z porannego moczu prawda?
Podobne uczucia mi towarzyszą. Dziś ostatni dzień @ i zaraz zaczynamy działać, ale nie spodziewam się wiele po tym cyklu. Zbyt dużo stresu w ostatnim czasieChyba niedługo trzeba ruszać ze staraszkami 2022 Coś mi się wydaję, ze zagrzeję tam miejsce...
ja dziś 7 dni po, więc podobnieHej U mnie też dzis 8dpo, także jedziemy na tym samym wózku I to podbrzusze... koszmar, to samo. Trzymam kciuki
Czekam, czekam. W piątek idę na baby shower, więc chcę zrobić przed, żeby się nie łudzic patrząc na brzuszek koleżanki, a @ powinna być w sobotę. Jak mnie przyciśnie, to zrobię w środe najszybciejTeż trzymam kciuki.. za którymś razem musi się udać testujesz czy czekasz?
Mam wynik progesteronu.
20.05 ng więc owulacja była ładna
W takim razie czekamy czy się to rozwinie
nie przepadam za negatywnymi testami , spróbuję wytrzymać z testowaniem jak najdłużej np. do środy, no chyba że @ przyjdzie wcześniej .....@Doris3737 zależy czy przeżywasz ujemne testy ale ja bym pewnie poczekała do 12 dpo czyli 6.12 jak w ogóle Cię ujemne nie ruszają to możesz próbować szczęścia wcześniej ale nawet 6.12 nie daje pewności ja miałam 20/21 i planuje testować jutro
Też mam podwyższoną prolaktynę ale nie badałam ile. Ale jak nacisnę piers to mi mleko wyplywa kropelkami jeszczeWow! Ale ładny!
A ja sobie mówiłam, że moja 14 całkiem spoko i że może te 331 prolaktyny nie do końca przy tym wypada tak źle. No nic. Mam 6 miesięcy na intensywne leczenie w razie gdyby nie okazało się to jednorazowe. Muszę spróbować coś zrobić ze stresem bo to pewnie jest przyczyna