L
Lebkuchen_mum
Gość
Zależy. Ja muszę wprowadzić zastrzyki także w tym wypadku ma to sens.Ja też się staram nie testować za wcześnie, bo jak zacznę, to już dzień w dzień jest żałosne sikanie na patyki xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy. Ja muszę wprowadzić zastrzyki także w tym wypadku ma to sens.Ja też się staram nie testować za wcześnie, bo jak zacznę, to już dzień w dzień jest żałosne sikanie na patyki xD
Słuszna decyzja ja z nudów na kwarantannie zacznę 12 dpo sikance robić ale jak pisałam mnie to nie rusza zazwyczaj w ogóle twardo robię bęte i się nie bujam z tym zawieszeniem ale obecnie nie ma jaknie przepadam za negatywnymi testami , spróbuję wytrzymać z testowaniem jak najdłużej np. do środy, no chyba że @ przyjdzie wcześniej .....
Też mam podwyższoną prolaktynę ale nie badałam ile. Ale jak nacisnę piers to mi mleko wyplywa kropelkami jeszcze
Mówi się że powyżej 10 owulka była ale bez monitoringu pewności nie maU mnie nic nie wycieka, nie mam żadnych innych objawów takiej wysokiej prolaktyny bo miesiąc temu było okej. Ale teraz się dowiedziałam, że ona łatwo ulega wzrostowi - a u mnie i stres i badania na biegu ale z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że aż tyle by wzrosła tylko przez takie pierdoły.
No i czym jednak ten progesteron 14,6 pozwala mi stwierdzić w takim razie, że owulacja była? Czy jednak nie bo to nie możliwe przy takiej prolaktynie? Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi
Słuszna decyzja ja z nudów na kwarantannie zacznę 12 dpo sikance robić ale jak pisałam mnie to nie rusza zazwyczaj w ogóle twardo robię bęte i się nie bujam z tym zawieszeniem ale obecnie nie ma jak
Chyba po kilku cyklach łapie się dystansto tak jak ja,mnie biel na teście tez z reguł nie rusza, bo nie spodziewam się w sumie niczego innego
Jasne rozumiem.. chociaż ja chyba wolałabym się dłużej łudzić oby były dwie kreski i impreza się udała jak dotrwamy to zatestujemy razem hahaCzekam, czekam. W piątek idę na baby shower, więc chcę zrobić przed, żeby się nie łudzic patrząc na brzuszek koleżanki, a @ powinna być w sobotę. Jak mnie przyciśnie, to zrobię w środe najszybciej
Przy jakiej normie to 331? Ja miałam 50 przy normie do 23 i ginekolog twierdziła że wysokoWow! Ale ładny!
A ja sobie mówiłam, że moja 14 całkiem spoko i że może te 331 prolaktyny nie do końca przy tym wypada tak źle. No nic. Mam 6 miesięcy na intensywne leczenie w razie gdyby nie okazało się to jednorazowe. Muszę spróbować coś zrobić ze stresem bo to pewnie jest przyczyna