reklama
23.11.A kiedy owulacja była?
Weronik@29
Fanka BB :)
Hej witam sie w 1dc ... jeszcze na dodatek cos mnie w piersi cisnie chyba po tym dostinexie musze ogarnąć sobie ten niepokalanek
pannadarianna
Dzien dobry babki. Wczoraj chyba coś było nie tak ze stroną, bo nei mogłam wrzucic żadnego komentarza. Jak się czujecie? Mnie wieczorem wczoraj zemdliło, dzisiaj już ok. 8 dni do @, czekamy
pannadarianna
Oj kochana. Za to nowy cykl to nowe starania przytulam :*Hej witam sie w 1dc ... jeszcze na dodatek cos mnie w piersi cisnie chyba po tym dostinexie musze ogarnąć sobie ten niepokalanek
pannadarianna
Czy ktos mi powie co sie dzisiaj dzieje ze stroną? Co chwile znika mi strona 401 i komentarze które chcę polubic, nie istnieją...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja byłam dziś z rana na progesteronie. Wynik dziś lub jutro. W nocy obudziłam się i od tamtej pory mam lekki ból miesiączkowy. Dziś 7/8 dni po owu jeszcze 2 dni i test.
pannadarianna
Rób test dzis już może coś wyjdzieJa byłam dziś z rana na progesteronie. Wynik dziś lub jutro. W nocy obudziłam się i od tamtej pory mam lekki ból miesiączkowy. Dziś 7/8 dni po owu jeszcze 2 dni i test.
reklama
Weronik@29
Witam sie z wami w 1dc
Jeszcze cos mnie w klatce uciska chyba po tym dostinexie
Jeszcze cos mnie w klatce uciska chyba po tym dostinexie
Podziel się: