reklama
pannadarianna
Fanka BB :)
Oj kochana. PrzytulamJest dramat. Posty wskakują po kilka razy, nie da się edytować, nie da się polubić. W kółko mam te same powiadomienia, chyba trzeba przeczekać
Ja melduję, że u mnie raczej ciąży nie będzie - prolaktyna w kosmos ponad 300
L
Lebkuchen_mum
Gość
To może nawet owulacji nie miałaś przy tak wysokiej?Jest dramat. Posty wskakują po kilka razy, nie da się edytować, nie da się polubić. W kółko mam te same powiadomienia, chyba trzeba przeczekać
Ja melduję, że u mnie raczej ciąży nie będzie - prolaktyna w kosmos ponad 300
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie bóle podbrzusza jakbym miała za sekunde mieć @ aż musiałam wziąć nospe do tego zrobiło mi się słabo i mam przyspieszony puls wystraszyłam się. Dobrze, że narzeczony w domu. Jeszcze arytmii dostałam a nie miałam już chyba od lipca (serce mam zdrowe i nie wiadomo skąd w ogóle mam arytmię. Męczę się od 3 lat ale od lipca był spokój).
pannadarianna
Zmierz sobie cisnienie i połóż się na chwileU mnie bóle podbrzusza jakbym miała za sekunde mieć @ aż musiałam wziąć nospe do tego zrobiło mi się słabo i mam przyspieszony puls wystraszyłam się. Dobrze, że narzeczony w domu. Jeszcze arytmii dostałam a nie miałam już chyba od lipca (serce mam zdrowe i nie wiadomo skąd w ogóle mam arytmię. Męczę się od 3 lat ale od lipca był spokój).
Madzia86G
Przed chwilą tak z pół godziny forum miałam nieczynne, aktualizowało się.Czy ktos mi powie co sie dzisiaj dzieje ze stroną? Co chwile znika mi strona 401 i komentarze które chcę polubic, nie istnieją...
I w sumie nadal mam takie hocki-klocki
posty są pomieszanez wczorajsze z rana z dzisiejszymi a między nimi wczorajsze wieczorne... i co chwilę dzwoneczek mi pokazuje że jest nowy post i od wczoraj wyskakuje jeden ten sam komunikat, o wczorajszym poście jednej tej samej osoby.
Takze nadal coś szwankuje.
Domiś85
Zaciekawiona BB
L
Ladycarooo
Gość
No, ewidentnie forum coś przyszalało
Wczoraj moja koe,żanka napisała, ze jest w 4 miesiacu ciaży, od razu jej się udało. Popłakałam sobie i dziś czuje sie jak wrak trochę. Ale zaraz zaparzę sobie herbatkę, zrobię jogę i wrócę do siebie
Wczoraj moja koe,żanka napisała, ze jest w 4 miesiacu ciaży, od razu jej się udało. Popłakałam sobie i dziś czuje sie jak wrak trochę. Ale zaraz zaparzę sobie herbatkę, zrobię jogę i wrócę do siebie
L
Ladycarooo
Gość
OHO! Widać widać !!Cześć Dziewczyny ponownie Was witam Staramy się z mężem od sierpnia o drugie dziecko. Dzis jest 26 dc. Czuje się rozjechana jak po grupie żołądkowej, siedzę na L4. Zatestowałam z ciekawości dziś i ... cuda cuda ogłaszają???
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Właśnie leżę. Już jest ok ale tak mnie boli podbrzusze jakby zaraz miało ze mnie poleciećZmierz sobie cisnienie i połóż się na chwile
Będę w głębokim szoku jak to nie będzie ciąża bo na prawdę cały rok bardzo mocno obserwuję swoj cykl i zapisuje wszystko w kalendarzyku i nic takiego się nie działo.
Podziel się: