reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie bóle podbrzusza jakbym miała za sekunde mieć @ aż musiałam wziąć nospe do tego zrobiło mi się słabo i mam przyspieszony puls 🤯😵‍💫 wystraszyłam się. Dobrze, że narzeczony w domu. Jeszcze arytmii dostałam a nie miałam już chyba od lipca (serce mam zdrowe i nie wiadomo skąd w ogóle mam arytmię. Męczę się od 3 lat ale od lipca był spokój).

U mnie bóle podbrzusza jakbym miała za sekunde mieć @ aż musiałam wziąć nospe do tego zrobiło mi się słabo i mam przyspieszony puls 🤯😵‍💫 wystraszyłam się. Dobrze, że narzeczony w domu. Jeszcze arytmii dostałam a nie miałam już chyba od lipca (serce mam zdrowe i nie wiadomo skąd w ogóle mam arytmię. Męczę się od 3 lat ale od lipca był spokój).
Zmierz sobie cisnienie i połóż się na chwile

Czy ktos mi powie co sie dzisiaj dzieje ze stroną? Co chwile znika mi strona 401 i komentarze które chcę polubic, nie istnieją...
Przed chwilą tak z pół godziny forum miałam nieczynne, aktualizowało się.
I w sumie nadal mam takie hocki-klocki 🤪

posty są pomieszanez wczorajsze z rana z dzisiejszymi a między nimi wczorajsze wieczorne... i co chwilę dzwoneczek mi pokazuje że jest nowy post i od wczoraj wyskakuje jeden ten sam komunikat, o wczorajszym poście jednej tej samej osoby.
Takze nadal coś szwankuje.

Cześć Dziewczyny ponownie Was witam 🌻🌻🌻 Staramy się z mężem od sierpnia o drugie dziecko. Dzis jest 26 dc. Czuje się rozjechana jak po grupie żołądkowej, siedzę na L4. Zatestowałam z ciekawości dziś i ... cuda cuda ogłaszają???😱😱😱🙈🙈🙈

Załączniki

• 16385240162689213296807092701291.jpg
    16385240162689213296807092701291.jpg
    3,3 MB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry