reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A może mas te z jedną kreska ? Clearblue takie ma Kurcze to musiałabym mieć pecha żeby kupic dwa uszkodzone testy 🤦‍♀️ muszę jutro podejść do Muller i kupić test z innej marki

A może mas te z jedną kreska ? Clearblue takie ma Kurcze to musiałabym mieć pecha żeby kupic dwa uszkodzone testy 🤦‍♀️ muszę jutro podejść do Muller i kupić test z innej marki
Wybacz! Ja ostatnim razem miałam te z plusem 🤦‍♀️ tak tak mam te z jedną kreska teraz właśnie popatrzyłam 😊przepraszam za błąd 😊 a widziałaś mój post że zdjęciem testów? Co myślisz?

Rany laski ! Byłam się wykapać i myślałam, ze sobie sutka uszkodziłam ! Piekł mnie jak leciała na niego woda i ubierałam koszulkę.. już myślałam ze gdzieś co podrapałam czy coś bo w życiu mnie sut nie piekł! Teraz rozumem dziewczyny, które mówię ze ich bolą sutki.
Na szczęście jak się balsamowalam to było ok !

Cześć dziewczyny, chciałam do was dołączyć gdyż również się staram o dzidziutka. Czytanie tego wątku od jakiegoś czasu (no dobra, chyba przeczytałam całe:) dobrze mi robi na głowę. Obecnie poznaje swój organizm, im więcej się dowiaduje tym mniej wiem chyba :)Ale staram się być dobrej myśli :)) w tym roku mam jeszcze jedną próbę więc oby to było to 😂

reklama
Cześć dziewczyny, chciałam do was dołączyć gdyż również się staram o dzidziutka. Czytanie tego wątku od jakiegoś czasu (no dobra, chyba przeczytałam całe:) dobrze mi robi na głowę. Obecnie poznaje swój organizm, im więcej się dowiaduje tym mniej wiem chyba :)Ale staram się być dobrej myśli :)) w tym roku mam jeszcze jedną próbę więc oby to było to 😂
Tez mam jeszcze jedną próbę w tym roku 😁 trzeba działać prężnie 😁😁

Do góry