reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Jako że w pierwszym wątku o staraniach 2021 panuje wg wielu osób niefajna atmosfera i wprost zostało napisane że jeśli coś nam nie pasuje to dowidzenia…. tu wątek dla nowo starających się o pierwsze, drugie i kolejne dziecko i wszystkich tych które starają się już chwilę ale chciałyby dołączyć :)
Mam nadzieje że zakładając nowy wątek uda się nam poznać, wspierać i doczekać ciąży i porodu.

Proszę rozmawiajmy w miłej atmosferze, bez kółka wzajemnej adoracji, pamiętając tak jak każda może mieć swoje odmienne zdanie, tak każda zobowiązana jest do szacunku dla osób z którymi dyskutuje :)

Ja zacznę - Kasia, lat 30, w trakcie starań o drugiego bobasa, z pierwszym jeszcze przy piersi.

reklama
Kochana ja ci nie chcę robić nadziei ... ale czytając twój jeszcze inny post gdzie pisałaś, że do okresu masz jeszcze... ileś tam dni a już ciebje brzuch boli jak do okresu... i masz podwyższoną temperaturę...

Może to i zbieg okoliczności , nie wiem...
Ale u mnie na jakieś 10dni przed okresem wyskoczył ten ból podbrzusza jak na okres dosłownie, co też mnie zdziwiło totalnie bo ja mam cykle regularne 28 a ból zawsze miałam max1 dzień przed albo w samym dniu okresu. A tu aż 10 dni przed ??? I taki ciągły ten ból, nie za wielki ale cały czas.
Bóle mamy różne, wiem. Mnie się może z parę razy do roku zdaży że muszę sięgnąć po tabletkę bo z bólu wytrzymać nie umiem. Do tego dochodziły takie stany podgorączkowe w okolicach 37,5, wiec myślałam że na 100% łapie mnie przeziębienie. Już byłam tego pewna , że następnego dnia do pracy nie pójdę i że gorączka mi się powiększy i mnie w kościach zacznie łamać...
Ale nie, tylko te podbrzusze i stan podgorączkowy. No wiec brzuch boli a okresu nie ma... i zrobiłam test, jakoś tak wypadał 7-8 dzień przed okresem.
I dzisiaj mam 9tydzień.

Życzę wam z calego serca takich właśnie cudownych niespodzianek 💐
Oby 🥰 dowiemy sie za pare dni

Weź i się nie stresuj, masakra już mi wyć się chce. Wyniki będą dopiero po 13
Ja wiem że to jest stres. Powiem Ci, że ja poszłam na betę rano, wynik dostałam niestety na drugi dzień rano, a dwa dni później beta poniżej 5. I też zaczęłam lekko plamić w pracy. Potem poszło. Oby u Ciebie było wszystko w porządku :)

Wrzucam wam zdjęcie dwóch testów, niebieski z wczoraj a różowy dziś, nie wiem czy panikuje już czy co

Załączniki

• IMG_20211201_075318.jpg
    IMG_20211201_075318.jpg
    732,6 KB · Wyświetleń: 98
Biore lek. Codziennie od 12 roku życia. Mimo to magnez zawsze mam na dolnej granicy nie wiadomo czemu a biore juz max dawke. W ciąży musiałam na kroplówki jezdzić bo 12 tabletek magnezu nie pomagalo ani troche 😐 nie wiem skad mam taki problem...
Hmm. No czyli musisz czekać aż przejdzie. Wiem jest to mega wkurzajace.

reklama
Do góry