reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A u mnie kolejny dzień bólu podbrzusza. No oszaleje za chwile. 10 dni do @ a codziennie ten brzuch. Do tego wczoraj mąż zrobił mi drinka, takiego słabego bo miałam ochotę się po kąpieli trochę zrelaksować, wypiłam pół i myślałam że mnie poskręca. Nie dopiłam, tak mnie po nim zmuliło, że się odezwać nie mogłam bo miałam wrażenie że zwymiotuje prosto na mojego męża. On do mnie "co Ty taka zielona jesteś?", zmierzył mi ciśnienie to miałam sporo ponad normę, przeszło mi po 15 minutach ale momentalnie poszłam spać. Zasnęłam jak dziecko. Dawno się tak zle nie czułam, przez co się nie wyspałam :/

A ja ci powiem, machnij se test za parę dni.
Testowanie planuje dopiero w okolicach 10.12 żeby znów się nie rozczarować bielą, ale no wczoraj to myślałam że umrę. Stary to tak spanikował że całą noc przesiedział na telefonie i komputerze, żeby w razie jak się obudzę albo źle poczuje mógł mnie zawieźć na pogotowie i nie jechać na śpiocha. A mnie po tym drinku NIGDY nie muli, za dobrych studenckich czasów :D potrafiłam wypić dużo więcej bez żadnych efektów, a ten był mega słaby i o... Kurna, potrzebuje kawy, jakichś elektrolitów też...

reklama
Do góry