Nie mogę dobrze zrobić zdjęcia, tak mi ręce się trzęsąpokazuj
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Zrob sobie krzywa cukrowa i insulinowa. Tu czesto problem prowadzi do takich zaburzen
Robiłam - jest okej
Ja jestem od 3 lat na diecie wegańskiej, bezglutenowej z obniżonymi węglowodanami bo mąż ma cukrzycę typu pierwszego
No ciekawe... u mnie lekarz uznał ze jeden raz to nie powód do diagnostyki ale ciekawe co powie jak 10.12 pójdę i nadal nie będę mieć okresu 16.12 mam jeszcze wizytę u innej lekarki zeby porównać i zobaczymy... narazie 46dc i zero oznak okresu... od jakiegoś czasu lekko pobolewa mnie podbrzusze ale w skali bólu to takie 2/10 ... raczej dyskomfort niż ból ...
Jeden taki epizod na pewno nie, ale u mnie niestety jest to standard :/
Głupio to zabrzmi, ale ja już wolałabym to PCOS czy IO bo przynajmniej wiadomo co i jak leczyć, a tak to takie szukanie nie wiadomo czego
Bibi89
No tak, masz rację, przynajmniej wtedy wiesz co leczyć a tak to można szukać i szukac w nieskończonośćRobiłam - jest okej
Ja jestem od 3 lat na diecie wegańskiej, bezglutenowej z obniżonymi węglowodanami bo mąż ma cukrzycę typu pierwszego
Jeden taki epizod na pewno nie, ale u mnie niestety jest to standard :/
Głupio to zabrzmi, ale ja już wolałabym to PCOS czy IO bo przynajmniej wiadomo co i jak leczyć, a tak to takie szukanie nie wiadomo czego
pannadarianna
Dziewczyny, chce zamówić te testy. Powiedzcie jakie was nigdy nie zawiodly? Korzystałam jedynie z pinków i clearblue. Zostać przy pinkach?
olka11135
Dziewczyny, chce zamówić te testy. Powiedzcie jakie was nigdy nie zawiodly? Korzystałam jedynie z pinków i clearblue. Zostać przy pinkach?
Już pisałam, że tu na forum różne historie były. Generalnie z mojego wywiadu wychodzi, że pinki strumieniowe są zdecydowanie najlepsze. Gdzieś kiedyś też na innym forum czytałam że clearblue podaje czułość na 25 - ale nieoficjalnie ma ją już od 6 i że najszybciej wychodzą. Ale czy to prawda to nie wiem
pannadarianna
zostanę przy pinkach właśnie się naczytałam innych wątków i chciałam spytać wasJuż pisałam, że tu na forum różne historie były. Generalnie z mojego wywiadu wychodzi, że pinki strumieniowe są zdecydowanie najlepsze. Gdzieś kiedyś też na innym forum czytałam że clearblue podaje czułość na 25 - ale nieoficjalnie ma ją już od 6 i że najszybciej wychodzą. Ale czy to prawda to nie wiem
pannadarianna
ja widzę gratulujeNie wiem, nie mogę tego dobrze złapać
Zobacz załącznik 1341549
Coś widzę [emoji3059] jesteś przed okresem jeszcze, co nie?Nie wiem, nie mogę tego dobrze złapać
Zobacz załącznik 1341549
reklama
Jezuuu, nie będę się podniecać za bardzoja widzę gratuluje
Okres aplikacja pokazuje mi na 4-5 grudniaCoś widzę [emoji3059] jesteś przed okresem jeszcze, co nie?
Podziel się: