kasiaa91
Fanka BB :)
Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta jużHej,
Przybijam piątkę! Obudził mnie ból brzucha i niespodzianka @ przyszła 2 dni za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta jużHej,
Przybijam piątkę! Obudził mnie ból brzucha i niespodzianka @ przyszła 2 dni za wcześnie
Jednoczę się w bólu u nas też malutkiego coś dopadło. Ten katar to okropieństwo. Spać nie może ciągle się budzi. Od piątku walczymy a poprawy brak.U mnie słaba nocka - mlody ma zapalenie gardła i mega katar, przez ktory nie umie spac, ciagle sie budzi[emoji2360] od 4 dni spi z nami w lozku
W takim razie czekam dalej chociaż z mają cierpliwościa nie jest to łatweJasne, 8 dpo to wcześnie, ja miałam w pierwszej ciąży 13dpo cień cienia
Właśnie Kasiu kiedy masz tą wizytę u lekarza? Pamiętam, że coś pisałas ale nie pamiętam kiedyMi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta już
Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta już
Robiłam test bo pierwsze co pomyślałam to jakieś plamienie. Jak na pierwszy dzień objawy @ dość skąpe, ale na teście bielutko.Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta już
Miałam w piątek, kolejna w piątek w przyszłym tygodniuWłaśnie Kasiu kiedy masz tą wizytę u lekarza? Pamiętam, że coś pisałas ale nie pamiętam kiedy
Wg mojej dr nie było widać krwiaka ani jakichkolwiek jego śladówA jesteś pewna, że nie miałaś żadnego krwiaka itp.? Czy myślisz, że to było za dużo krwi jednak?