reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zrob sobie krzywa cukrowa i insulinowa. Tu czesto problem prowadzi do takich zaburzen

Robiłam - jest okej
Ja jestem od 3 lat na diecie wegańskiej, bezglutenowej z obniżonymi węglowodanami bo mąż ma cukrzycę typu pierwszego

No ciekawe... u mnie lekarz uznał ze jeden raz to nie powód do diagnostyki ale ciekawe co powie jak 10.12 pójdę i nadal nie będę mieć okresu 😂 16.12 mam jeszcze wizytę u innej lekarki zeby porównać i zobaczymy... narazie 46dc i zero oznak okresu... od jakiegoś czasu lekko pobolewa mnie podbrzusze ale w skali bólu to takie 2/10 ... raczej dyskomfort niż ból ...

Jeden taki epizod na pewno nie, ale u mnie niestety jest to standard :/
Głupio to zabrzmi, ale ja już wolałabym to PCOS czy IO bo przynajmniej wiadomo co i jak leczyć, a tak to takie szukanie nie wiadomo czego :(

Robiłam - jest okej
Ja jestem od 3 lat na diecie wegańskiej, bezglutenowej z obniżonymi węglowodanami bo mąż ma cukrzycę typu pierwszego

Jeden taki epizod na pewno nie, ale u mnie niestety jest to standard :/
Głupio to zabrzmi, ale ja już wolałabym to PCOS czy IO bo przynajmniej wiadomo co i jak leczyć, a tak to takie szukanie nie wiadomo czego :(
No tak, masz rację, przynajmniej wtedy wiesz co leczyć a tak to można szukać i szukac w nieskończoność

Dziewczyny, chce zamówić te testy. Powiedzcie jakie was nigdy nie zawiodly? Korzystałam jedynie z pinków i clearblue. Zostać przy pinkach?

Już pisałam, że tu na forum różne historie były. Generalnie z mojego wywiadu wychodzi, że pinki strumieniowe są zdecydowanie najlepsze. Gdzieś kiedyś też na innym forum czytałam że clearblue podaje czułość na 25 - ale nieoficjalnie ma ją już od 6 i że najszybciej wychodzą. Ale czy to prawda to nie wiem 🤷‍♀️

Już pisałam, że tu na forum różne historie były. Generalnie z mojego wywiadu wychodzi, że pinki strumieniowe są zdecydowanie najlepsze. Gdzieś kiedyś też na innym forum czytałam że clearblue podaje czułość na 25 - ale nieoficjalnie ma ją już od 6 i że najszybciej wychodzą. Ale czy to prawda to nie wiem 🤷‍♀️
zostanę przy pinkach :) właśnie się naczytałam innych wątków i chciałam spytać was

Nie wiem, nie mogę tego dobrze złapać
IMG_20211129_131218.jpg

reklama
Do góry