reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mnie to już na maksa w*urwia, że nie wiem ile defakto to dpo. Nie miałam czasu teraz na USG totalnie. Nie mam się więc czym sugerować. Chyba, że tym masakrycznym bólem w zeszły wtorek to dzisiaj by było ledwo 6dpo. Ale za to jak temperaturą to 11dpo 🤡💩

Mnie to już na maksa w*urwia, że nie wiem ile defakto to dpo. Nie miałam czasu teraz na USG totalnie. Nie mam się więc czym sugerować. Chyba, że tym masakrycznym bólem w zeszły wtorek to dzisiaj by było ledwo 6dpo. Ale za to jak temperaturą to 11dpo 🤡💩
Czy wiesz przez co masz tak zaburzone cykle? PCOS ?

Czy wiesz przez co masz tak zaburzone cykle? PCOS ?

Nie, to jest największa zagadka. Dlatego następne pół roku będziemy poświęcać pewnie głównie na moją diagnostykę. Badania wyszły mi idealnie, jestem szczupła - faktycznie w obrazie usg jajniki wyglądają jak przy PCOS bo mam bardzo dużo pęcherzyków, ale one dojrzewają, a w PCOS nie powinny 🤷‍♀️

Nie, to jest największa zagadka. Dlatego następne pół roku będziemy poświęcać pewnie głównie na moją diagnostykę. Badania wyszły mi idealnie, jestem szczupła - faktycznie w obrazie usg jajniki wyglądają jak przy PCOS bo mam bardzo dużo pęcherzyków, ale one dojrzewają, a w PCOS nie powinny 🤷‍♀️
Zrob sobie krzywa cukrowa i insulinowa. Tu czesto problem prowadzi do takich zaburzen

No ciekawe... u mnie lekarz uznał ze jeden raz to nie powód do diagnostyki ale ciekawe co powie jak 10.12 pójdę i nadal nie będę mieć okresu 😂 16.12 mam jeszcze wizytę u innej lekarki zeby porównać i zobaczymy... narazie 46dc i zero oznak okresu... od jakiegoś czasu lekko pobolewa mnie podbrzusze ale w skali bólu to takie 2/10 ... raczej dyskomfort niż ból ...

reklama
Do góry