reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zrob sobie krzywa cukrowa i insulinowa. Tu czesto problem prowadzi do takich zaburzen

Robiłam - jest okej
Ja jestem od 3 lat na diecie wegańskiej, bezglutenowej z obniżonymi węglowodanami bo mąż ma cukrzycę typu pierwszego

No ciekawe... u mnie lekarz uznał ze jeden raz to nie powód do diagnostyki ale ciekawe co powie jak 10.12 pójdę i nadal nie będę mieć okresu 😂 16.12 mam jeszcze wizytę u innej lekarki zeby porównać i zobaczymy... narazie 46dc i zero oznak okresu... od jakiegoś czasu lekko pobolewa mnie podbrzusze ale w skali bólu to takie 2/10 ... raczej dyskomfort niż ból ...

Jeden taki epizod na pewno nie, ale u mnie niestety jest to standard :/
Głupio to zabrzmi, ale ja już wolałabym to PCOS czy IO bo przynajmniej wiadomo co i jak leczyć, a tak to takie szukanie nie wiadomo czego :(

Robiłam - jest okej
Ja jestem od 3 lat na diecie wegańskiej, bezglutenowej z obniżonymi węglowodanami bo mąż ma cukrzycę typu pierwszego

Jeden taki epizod na pewno nie, ale u mnie niestety jest to standard :/
Głupio to zabrzmi, ale ja już wolałabym to PCOS czy IO bo przynajmniej wiadomo co i jak leczyć, a tak to takie szukanie nie wiadomo czego :(
No tak, masz rację, przynajmniej wtedy wiesz co leczyć a tak to można szukać i szukac w nieskończoność

Dziewczyny, chce zamówić te testy. Powiedzcie jakie was nigdy nie zawiodly? Korzystałam jedynie z pinków i clearblue. Zostać przy pinkach?

Już pisałam, że tu na forum różne historie były. Generalnie z mojego wywiadu wychodzi, że pinki strumieniowe są zdecydowanie najlepsze. Gdzieś kiedyś też na innym forum czytałam że clearblue podaje czułość na 25 - ale nieoficjalnie ma ją już od 6 i że najszybciej wychodzą. Ale czy to prawda to nie wiem 🤷‍♀️

Już pisałam, że tu na forum różne historie były. Generalnie z mojego wywiadu wychodzi, że pinki strumieniowe są zdecydowanie najlepsze. Gdzieś kiedyś też na innym forum czytałam że clearblue podaje czułość na 25 - ale nieoficjalnie ma ją już od 6 i że najszybciej wychodzą. Ale czy to prawda to nie wiem 🤷‍♀️
zostanę przy pinkach :) właśnie się naczytałam innych wątków i chciałam spytać was

Nie wiem, nie mogę tego dobrze złapać
IMG_20211129_131218.jpg

reklama
Do góry